Onmisbare apps voor een campervakantie

11 juli 2023 | Uw Computerstudent Blog, Telefoon of tablet

Onmisbare apps voor een campervakantie

Op vakantie met de camper? Gelijk heeft u! De vrijheid, de flexibiliteit en het avontuur zorgen ervoor dat steeds meer mensen voor een camper(vakantie) kiezen. Bent u gezegend met een camper of gaat u er een huren deze zomer? Lees dan snel verder. Wij hebben onmisbare apps voor een campervakantie voor u verzameld. Met deze apps wordt een campervakantie makkelijker en daardoor nóg leuker.

Onmisbare apps voor een campervakantie

Campercontact

Campercontact is een veelgebruikte app onder camperaars en een onmisbare app voor een campervakantie. Het biedt een uitgebreide database die verzameld is voor en door Nederlandse camperliefhebbers. Camperplaatsen, campings en servicepunten in heel Europa, u kunt het hier allemaal gemakkelijk vinden. De informatie over de faciliteiten, prijzen en beoordelingen van andere camperaars is gedetailleerd dus u komt niet voor verassingen te staan. Met de navigatiefunctie kunt u gemakkelijk uw volgende bestemming bereiken en de app is ook offline te gebruiken.

Campercontact is gratis te gebruiken voor NKC-leden. Voor niet leden kost het €5,99 per jaar. Beschikbaar voor Apple en Android.

Park4night

Park4night is een populaire app onder camperaars. Deze app biedt een enorme database met camperplaatsen, wildkampeerplekken, parkeerplaatsen en campings over de hele wereld. Als u van wildkamperen houdt, is dit een onmisbare app voor uw campervakantie. Gebruikers kunnen informatie delen, foto’s uploaden en beoordelingen achterlaten. Met de handige zoek- en filteropties kunt u de perfecte plek vinden om te overnachten. Behandel de overnachtingspareltjes met respect zodat anderen er ook nog van kunnen genieten. Laat niks achter en ga na één of twee nachtjes weer weg. Voordat u het weet verandert een heerlijk overnachtingsplekje in een illegale camping die uiteindelijk verboden wordt.

Park4Night is gratis te downloaden voor Android en Apple.

ANWB Onderweg

De ANWB Onderweg app (gratis te downloaden voor Android en Apple) kunt u gemakkelijk reizen tijdens uw camperavonturen. Het biedt informatie over verkeer, flitsers, tankstations, parkeerplaatsen en nog veel meer. Als u lid bent en inlogt kunt u onderweg in Europa zien waar brandstof het goedkoopst is en wat de tolkosten op de geplande route zijn. Geen lid van de ANWB? Sinds kort toont Google Maps ook de brandstofprijzen van tankstations onderweg. Handig én gratis!


Camper Leveler

Camper Leveler is een handige app waarmee u uw camper gemakkelijk waterpas kunt zetten. Het gebruikt de sensoren in uw smartphone om te controleren of uw camper horizontaal staat. De app geeft stapsgewijze instructies en visuele indicatoren om u te helpen bij het instellen van de juiste hoogte en positie van uw camper. Zo kunt u comfortabel verblijven en voorkomt u dat u ‘s nachts uit bed rolt.Gratis te downloaden voor Android. Voor Apple is er bijvoorbeeld de MotorhomeLevel app voor €1,99.

 

Technologie heeft het reizen met de camper aanzienlijk veranderd en vergemakkelijkt. We hopen dat u met behulp van deze handige apps de mooiste camperplekken vindt, bespaart op brandstofkosten en een fantastische campervakantie heeft!

 

 

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u nog vragen, zoekt u computerhulp aan huis of computerhulp online? Vul onderstaand formulier in!

Ik heb hulp nodig!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Uw wifi-netwerk blijkt niet veilig! Wat kunt u zelf doen?

Miljoenen apparaten zijn kwetsbaar door een lek in WPA2. Het is de eerste keer dat er een lek gevonden is in WPA2. WPA2 is de technologie waarmee veel draadloze netwerken beveiligd zijn. Het lek maakt het niet mogelijk om uw wifi-wachtwoord te raden. Wel kan door het lek…

Jaimy, Hulp op Afstand student uit Leiden

Ik vind het belangrijk dat een klant écht tevreden is met mijn werk. Hierbij staat centraal dat het probleem is opgelost, maar ook dat de klant antwoord heeft op al zijn/haar vragen betreft onze werkzaamheden en zijn/haar multimedia-apparaat.

Video’s maken met Windows Foto’s

Video's maken met Windows foto's Video’s maken alleen voor professionals? Niks is minder waar. Er zijn meerdere laagdrempelige manieren om van uw foto’s en video’s een prachtige film te maken. Eén van onze favorieten staat standaard op uw Windows computer. Microsoft...

Planten herkennen

Planten herkennen Met deze apps wordt het een makkie Of u nu een gepassioneerde tuinier bent, graag wandelt in de natuur of gewoon nieuwsgierig bent naar de flora om u heen, het herkennen van planten is een uitdaging. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende...

Uw telefoon verbinden met de tv

Uw telefoon verbinden met de tv Na een leuke vakantie, een familiereünie of een andere speciale gelegenheid kan het leuk zijn om de gemaakte foto’s en video’s op de televisie te bekijken. Een tv heeft immers een veel groter beeldscherm dan een telefoon. Of wilt u uw...

Overstappen van internetprovider

Overstappen van internetprovider Heeft u besloten om over te stappen van internetprovider? Of durft u hier niet aan te beginnen omdat u denkt dat dit te veel gedoe oplevert? In dat geval is deze blog speciaal voor u. Zo komt u er achter dat dit allemaal best wel mee...

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!