Ziggo TV op Zwart
Alle Ziggoklanten zullen er de komende tijd hinder van ondervinden: een zwart televisiescherm. Het kabelbedrijf voert een mega-operatie uit om de netwerken van UPC en Ziggo – die recent fuseerden – gelijk te trekken. Het probleem wordt verholpen door het netwerk opnieuw in te stellen. Volgens Ziggo iets wat u prima zelf kunt. Wij hebben onze twijfels.

Klanten moeten de frequentie en het netwerk met de afstandsbediening wijzigen. Daarvoor is een pincode vereist, dat is meestal de standaardcode 0000, 1111 of 1234. De digitale ontvanger (zwart of zilverkleurig kastje) zoekt daarna zelf naar zenders, wat een half uur kan duren. Elke tv in huis moet zo worden omgezet. ‘Je hoeft er geen technisch brein voor te hebben’, aldus de Ziggo-woordvoerder. Het is echter geen eenvoudig klusje voor de gemiddelde gebruiker.

Afspraak maken?

Afspraak maken? We horen het graag!

Een routineklus voor onze studenten
Onze studenten zijn niet alleen handig met computers, maar ook met tablets, telefoons en televisies. Daarnaast zijn al onze studenten bekend met dit specifieke probleem. Ze kunnen u dus snel en vakkundig helpen bij het verhelpen van het zwarte scherm op uw televisie. Misschien meteen een mooi moment voor wat meer uitleg, of hulp bij die trage computer? We horen het graag!

» Maak nu een afspraak met onze computerstudent

Wanneer ben ik aan de beurt?
Ziggo wil het overzetschema voor de komende maanden niet bekendmaken. Eerst moet blijken of abonnees veel problemen ondervinden. Mocht dat het geval zijn, dan kan Ziggo de netwerkoverdracht bijvoorbeeld minder snel uitvoeren of de hulpteams uitbreiden. Klanten krijgen tien dagen van tevoren een brief. Een week later moet er een handleiding in de bus liggen.

Over Uw Computerstudent
Computer traag, internet probleem, tablet uitleg of het instellen van uw televisie: we doen het allemaal! Onze PC studenten zijn snel en ervaren en wij zijn de voordeligste computerstudent aan huis: € 12,50 per half uur.

» Maak nu een afspraak met onze computerstudent

Meer leuke blogs

Leuk artikel? Deel het!

Deel het met uw vrienden op Facebook of Twitter! Wij doen ontzettend ons best om leuke blogs te schrijven. We vinden het daarom leuk om te zien als u onze blogs op Facebook deelt. Zo bereiken we nog meer lezers, die iets van onze blog kunnen leren. Bedankt!