Microsoft stopt met ondersteuning Office 2007

door | 17 maart 2017 | Uw Computerstudent Blog

In oktober stopt Microsoft met de ondersteuning van Office 2007. Vanaf dan zullen er geen beveiligingsupdates meer uitgebracht worden. Als u Office 2007 gebruikt raden we u aan om voor oktober over te stappen naar Office 365 of om te upgraden naar een recentere Office zoals bijvoorbeeld Office 2016.

Doet mijn Office 2007 het nog na oktober?
Uw Office 2007 blijft gewoon werken; echter doordat het programma niet meer ondersteund wordt door Windows is de veiligheid van Office 2007 niet meer te garanderen. Om er zeker van te zijn dat u veilig bezig bent kunt u een afspraak maken met een student om uw Office te upgraden of om een nieuw Office pakket te installeren. We helpen u er graag bij.

Ervaren Computerstudent aan huis

Uw Computerstudent biedt Computerhulp en Computerles aan Huis. Onze student komt bij u aan huis. Zie ook onze eerlijke tarieven of maak direct een afspraak.

Afspraak maken

Meer leuke blogs

Leuk artikel? Deel het!

Deel het met uw vrienden op Facebook of Twitter! Wij doen ontzettend ons best om leuke blogs te schrijven. We vinden het daarom leuk om te zien als u onze blogs op Facebook deelt. Zo bereiken we nog meer lezers, die iets van onze blog kunnen leren. Bedankt!