Gratis apps voor nieuwe hobby’s

5 april 2024 | Uw Computerstudent Blog

Gratis apps voor nieuwe hobby’s

Bent u op zoek naar nieuwe hobby’s om uw vrije tijd mee te vullen? Of bent u al begonnen aan een nieuwe passie en zoekt u wat handige tools om u te helpen groeien? Gelukkig zijn er tal van gratis apps beschikbaar die u kunnen ondersteunen en inspireren bij het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe interesses. Van het observeren van de sterren tot het leren van nieuwe yoga-poses, hier zijn vijf gratis apps die u kunt gebruiken om uw nieuwe hobby’s te verkennen en te verdiepen:

gratis apps voor nieuwe hobby's

 

1. Flightradar

Bent u gefascineerd door de luchtvaart en wilt u meer leren over vliegtuigen en het luchtruim? Dan is Flightradar de perfecte app voor u. Met Flightradar kunt u in real-time de vluchten over de hele wereld volgen. U kunt informatie vinden over vertrektijden, aankomsttijden, vliegtuigtypes en zelfs de hoogte en snelheid van de vliegtuigen bekijken. Deze app is niet alleen leuk voor luchtvaartliefhebbers, maar ook handig voor mensen die graag reizen en geïnteresseerd zijn in geografie.

Flightradar is gratis te downloaden voor Apple en Android.

 

2. Yoga Studio

Yoga is een geweldige manier om uw lichaam en geest te ontspannen en tegelijkertijd flexibiliteit en kracht op te bouwen. Met de Yoga Studio app kunt u yogalessen volgen waar en wanneer u maar wilt. Of u nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, deze app biedt een verscheidenheid aan lessen voor alle niveaus. Van rustgevende meditatiesessies tot uitdagende houdingen, Yoga Studio helpt u om uw yogapraktijk te verdiepen en uw welzijn te verbeteren.

Yoga Studio is gratis te downloaden voor Apple en Android.

 

3. Earmaster

Altijd al willen leren om muziek te spelen of uw muzikale vaardigheden verbeteren? Met Earmaster kunt u uw muzikale oor trainen en uw kennis van muziektheorie verbeteren. Deze app biedt een breed scala aan oefeningen, waaronder toonhoogteherkenning, ritme-oefeningen en intervaltraining. Of u nu een beginner bent of een gevorderde muzikant, Earmaster is een geweldige tool om u te helpen uw muzikale doelen te bereiken en kan daarom niet ontbreken in het lijstje gratis apps voor nieuwe hobby’s.

Earmaster is gratis te downloaden voor Apple en Android.

 

4. SkyView Lite

Als u altijd al gefascineerd bent geweest door de sterrenhemel en het universum, dan is SkyView Lite de app voor u. Met SkyView Lite kunt u de sterren, planeten en andere hemellichamen boven u identificeren en volgen. Richt eenvoudigweg uw smartphone of tablet naar de lucht en de app zal u laten zien wat er boven u te zien is, inclusief constellaties, sterrenbeelden en satellieten. Of u nu een beginner bent in de astronomie of een ervaren sterrenkijker, SkyView Lite maakt het gemakkelijk om de mysteries van de nachtelijke hemel te verkennen.

SkyView Lite is gratis te downloaden voor Apple en Android.

 

5. Vissengids

Vissen is een ontspannende en populaire hobby voor mensen van alle leeftijden. Met de Vissengids app kunt u informatie vinden over verschillende vissoorten, de beste visplekken ontdekken en tips krijgen over vistechnieken en -uitrusting. Of u nu een beginner bent die net begint te leren vissen of een ervaren visser die zijn vaardigheden wil verbeteren, deze app is een handige metgezel voor al uw visavonturen.

Vissengids is gratis te downloaden voor Apple en Android.

Of u nu geïnteresseerd bent in luchtvaart, yoga, muziek, astronomie of vissen, er is een app die u kan helpen bij het verkennen en verdiepen van uw nieuwe hobby’s. Dus download één van deze apps en begin vandaag nog met het ontdekken van uw passie!

 

Tot slot

We hopen dat u uit de voeten kunt met dit lijstje gratis apps voor nieuwe hobby’s. Als u hulp nodig heeft met de installatie van applicaties of andere technische ondersteuning, horen we dat natuurlijk graag! Als u een afspraak aanvraagt, neemt de computerstudent bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u op.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u nog vragen, zoekt u computerhulp aan huis of computerhulp online? Vul onderstaand formulier in!

Ik heb hulp nodig!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Verkoopt u regelmatig iets via Marktplaats? Let dan op!

Verkoopt u regelmatig iets via Marktplaats? Let dan goed op dat u niet in deze nieuwe Marktplaats phishing truc trapt! Online criminelen hebben weer iets nieuws bedacht. Met een smoes over een ‘verzendlabel’ worden verkopers naar een phishing-website geleid. Hoe werkt...

Een slim geluid: welke draadloze speaker kiest u?

Bent u toe aan nieuwe up-to-date speakers of wilt u uw huidige speakers overzetten naar de draadloze wereld? Lees dan verder!

De Microsoft scam

Oplichters die zich voordoen als de Microsoft helpdesk hebben in 2017 in Nederland ruim 2000 slachtoffers gemaakt. Zij hebben daarmee 7 miljoen euro buitgemaakt. Hoe herkent u deze oplichters en wat moet u doen als u slachtoffer bent geworden van deze Microsoft scam? Onze student heeft het voor u uitgezocht.

Microsoft zal u nooit spontaan of ongevraagd…

Hoe zet ik twee vensters naast elkaar in Windows?

Vindt u het vervelend om tussen twee vensters te moeten wisselen? Bijvoorbeeld als u iets wilt vergelijken of als u notities aan het maken bent. Wist u dat u ze ook naast elkaar kunt zetten? Dit kan op twee manieren, met sneltoetsen of door de vensters te slepen.

Gemakkelijk letters met accenten typen

Maar hoe typt u een trema, accent of umlaut? Het zijn tekens die niet direct beschikbaar zijn op uw toetsenbord. Als u eenmaal weet hoe u de tekens tevoorschijn tovert, zal u verbaasd zijn over hoe gemakkelijk het werkt.

Windows 10: nog heel even gratis!

Het afgelopen jaar gaf Microsoft haar klanten de mogelijkheid om gratis te upgraden naar Windows 10. U heeft nog tot 29 Juli de tijd om hier gebruik van te maken. Daarna kost het geld. Tijd om de beslissing te maken: gaat u upgraden? Wij helpen u graag bij deze keuze!...

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!