Gebruikt u nog Windows 7? Dan is dit bericht voor u!

door 20 maart 2019Uw Computerstudent Blog0 Reacties

Gebruikt u nog Windows 7? Dan is het goed om weten dat de ondersteuning van het besturingssysteem officieel stopt op 14 januari 2020. Microsoft heeft dit bekendgemaakt. Ook de ondersteuning van Office 2010 stopt in het begin van 2020. Microsoft adviseert om over te stappen naar Windows 10 en Office 365.

einde ondersteuning windows 7

 

Wat betekent einde van ondersteuning?

Vanaf volgend jaar januari zal Microsoft geen ondersteuning meer bieden aan Windows 7. In principe zou u gewoon uw computer met Windows 7 kunnen blijven gebruiken. Dit is echter niet veilig. U loopt een groter risico op virussen en malware doordat er geen software- en beveiligingsupdates meer uitgebracht worden. Ook biedt Microsoft geen technische ondersteuning voor Windows 7 meer.

 

Van Windows 7 naar Windows 10, hoe bereid ik me voor?

Om veilig gebruik te kunnen blijven maken van uw computer raden we aan om over te stappen naar Windows 10. Dit zal, zeker in het begin, even wennen zijn. Onze computerstudenten geven u graag wat uitleg over het gebruik van Windows 10. Ook Microsoft helpt u graag op weg, ze hebben een hele pagina met allerlei slimme Windows 10 tips. Voor u Windows 10 gaat installeren is het belangrijk om eerst een back-up te maken van al uw bestanden. Daarna schaft u Windows 10 aan, bijvoorbeeld in onze webwinkel. Het installeren van Windows 10 kunt u doen aan de hand van dit hulpprogramma. Mocht u liever willen dat wij u hierbij helpen, dan kan dat natuurlijk ook! Onze studenten zijn erg ervaren in het installeren van Windows 10 en het behouden en overzetten van al uw gegevens.

 

Tot slot.

Heeft u nog vragen over Windows 7, Windows 10 of wilt u hulp met het installeren van Windows 10? Onze studenten staan voor u klaar en denken graag met u mee! Boek een slimme student. We helpen u graag! Ook met uw e-mail of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

Computer APK

Uw computer, tablet of laptop gekeurd op tientallen aspecten. Zo werkt u weer veilig en snel. We controleren uw backup en beschermen uw computer tegen ransomware en virussen.

Meer interessante artikelen voor u!

Leuk artikel? Deel het!

Deel het met uw vrienden op Facebook of Twitter! Wij doen ontzettend ons best om leuke blogs te schrijven. We vinden het daarom leuk om te zien als u onze blogs op Facebook deelt. Zo bereiken we nog meer lezers, die iets van onze blog kunnen leren. Bedankt!