Corona: we kunnen u veilig helpen, aan huis en online.
100% virusvrij-garantie via Hulp op Afstand. Heel eenvoudig, 100% veilig. Probeer het ook:
Afspraak maken

Gebruikt u nog Windows 7? Dan is dit bericht voor u!

door | 25 augustus 2019 | Uw Computerstudent Blog, Windows

 

Gebruikt u nog Windows 7? Dan is het goed om weten dat de ondersteuning van het besturingssysteem officieel stopt op 14 januari 2020. Microsoft heeft dit bekendgemaakt. Ook de ondersteuning van Office 2010 stopt in het begin van 2020.

Microsoft adviseert om over te stappen naar Windows 10 en Office 365. Microsoft brengt na die datum geen beveiligings-updates meer uit. Dit betekent dat u na deze tijd niet meer veilig gebruik kunt maken van Windows 7. Wat houdt dit in voor u en wat zijn uw opties?

einde ondersteuning windows 7

 

Wat betekent einde van ondersteuning?

Vanaf volgend jaar januari zal Microsoft geen ondersteuning meer bieden aan Windows 7. Hierdoor wordt uw computer of laptop kwetsbaar voor hacks en virussen, omdat beveilingslekken niet meer worden gedicht. U kunt nog wel gebruik maken van uw computer of laptop, maar het is af te raden om nog dingen op uw computer te doen die gevoelige informatie kunnen bevatten. Denk aan mailen, internetbankieren, inloggen op websites etc.

Wat zijn mijn opties?

Om veilig gebruik te kunnen maken van het internet kunt u twee dingen doen.

  • U kunt een nieuwe pc aanschaffen, die wordt geleverd met Windows 10.
  • Is uw bestaande computer nog prima en kan hij nog wel even mee? Dan kunt u Windows 7 laten upgraden naar Windows 10. U schaft een licentie aan waarmee u Windows 10 kunt activeren. Dit is een voordeligere optie, een Windows 10 licentie heeft u al vanaf €115,-

Van Windows 7 naar Windows 10, hoe bereid ik me voor?

Om veilig gebruik te kunnen blijven maken van uw computer raden we aan om over te stappen naar Windows 10. Dit zal, zeker in het begin, even wennen zijn. Onze computerstudenten geven u graag wat uitleg over het gebruik van Windows 10. Ook Microsoft helpt u graag op weg, ze hebben een hele pagina met allerlei slimme Windows 10 tips.

Voor u Windows 10 gaat installeren is het belangrijk om eerst een back-up te maken van al uw bestanden. Daarna schaft u Windows 10 aan, bijvoorbeeld in onze webwinkel. Het installeren van Windows 10 kunt u doen aan de hand van dit hulpprogramma. Mocht u liever willen dat wij u hierbij helpen, dan kan dat natuurlijk ook! Onze studenten zijn erg ervaren in het installeren van Windows 10 en het behouden en overzetten van al uw gegevens. We hebben een speciale pagina gemaakt waar u precies kunt lezen hoe de overstap van Windows 7 naar Windows 10 zal verlopen!

 

Tot slot.

Heeft u nog vragen over Windows 7, Windows 10 of wilt u hulp met het installeren van Windows 10? Onze studenten staan voor u klaar en denken graag met u mee! Boek een slimme student. We helpen u graag! Ook met uw e-mail of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

Computer APK

Uw computer, tablet of laptop gekeurd op tientallen aspecten. Zo werkt u weer veilig en snel. We controleren uw backup en beschermen uw computer tegen ransomware en virussen.

Meer leuke blogs

Leuk artikel? Deel het!

Deel het met uw vrienden op Facebook of Twitter! Wij doen ontzettend ons best om leuke blogs te schrijven. We vinden het daarom leuk om te zien als u onze blogs op Facebook deelt. Zo bereiken we nog meer lezers, die iets van onze blog kunnen leren. Bedankt!