Bent u een echte dierenvriend? Wij hebben een toffe website voor u!

8 juni 2018 | Uw Computerstudent Blog

Bent u een echte dierenvriend? Wij hebben een toffe website voor u!

by | 8 juni 2018 | Uw Computerstudent Blog

Helpt u mee?

Dankzij de inzet van computers kunnen we tegenwoordig zoveel nieuwe dingen. Maar nog niet alles kan helemaal geautomatiseerd worden, en dat is maar goed ook. Op de Hoge Veluwe weten ze daar alles van en ze vragen uw hulp.

Verspreid door Het Nationale Park De Hoge Veluwe staan tientallen wildcamera’s die continu foto’s nemen van het wild dat voorbij loopt. Deze foto’s zijn belangrijk voor onderzoek naar bijvoorbeeld het gedrag, het aantal en de verspreiding van de dieren in het Park. Samen maken de camera’s meer dan een miljoen foto’s per jaar. Om al deze foto’s te bekijken en te weten welke dieren erop staan, heeft de Hoge Veluwe uw hulp hard nodig!

Het maakt niet uit of u weinig van flora en fauna afweet. Op de website helpt u om de dieren op foto’s op de juiste wijze te identificeren. En komt u er niet uit, dan is er de mogelijkheid vragen te stellen aan wildexperts en andere vrijwilligers.

Op deze manier draagt u niet alleen bij aan het onderzoek, maar leert u zelf ook over al het wild dat rondloopt in het Park. Hoe meer foto’s u bekijkt, des te sneller u zelf wildexpert wordt van het Park. De Hoge Veluwe verloot zelfs prijzen onder de vrijwilligers! Hoe meer dieren u correct identificeert, hoe groter de kans dat u wint.

Bron: https://www.hogeveluwe.nl/nl/ontdek-het-park/natuur-en-landschap/snapshot

Tot slot.

We hopen dat u dit een interessant artikel vindt. Wekelijks schrijft één van de medewerkers van Uw Computerstudent een blog waarmee we u helpen nóg meer uit uw computer te halen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om onze klanten te helpen.

Loopt u ergens tegen aan?  Boek dan nu een slimme student. We helpen u graag! Ook met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

Computer APK

Uw computer, tablet of laptop gekeurd op tientallen aspecten. Zo werkt u weer veilig en snel. We controleren uw backup en beschermen uw computer tegen ransomware en virussen.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u nog vragen, zoekt u computerhulp aan huis of computerhulp online? Vul onderstaand formulier in!

Ik heb hulp nodig!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Veilig online winkelen: wat is dropshipping?

Misschien is het u al eens overkomen: u koopt wat bij een Nederlandse webshop en het product blijkt van een goedkope Chinese winkel te komen. Geen leuke ervaring! Deze manier van versturen heet dropshipping. Hoe werkt dit en hoe voorkomt u dit?   Wat is...

Alles wat u wilt weten over de AVG!

Hoera! Een nieuwe wet die bedoelt is om u en uw gegevens te beschermen. De AVG is ingegaan, een goed moment om even stil te staan bij wat de AVG precies is, wat u er aan heeft en wat uw rechten zijn!

Binnenkort naar Texel? Gebruik de lammetjesradar

Wist u dat er op Texel evenveel mensen als schapen wonen? De schapen en de lammetjes van Texel trekken altijd veel bekijks. Om het u dit voorjaar gemakkelijker te maken heeft de VVV Texel een Lammetjesradar online gezet.

6 handige tips voor uw iPad die u écht wilt weten

Gebruikt u regelmatig uw iPad en zou u er meer uit willen halen? Wij krijgen regelmatig de vraag of we tips hebben voor het handiger werken met een iPad. Onze student heeft de beste tips voor u verzameld en we delen ze vandaag graag met u!

Markten bezoeken op vakantie

Markten bezoeken op vakantie Het bezoeken van een markt is een geliefde activiteit op vakantie. U ontmoet de lokale bevolking, kunt de authentieke smaken van de regio proeven en het is gewoon heel gezellig. Kortom, markten bezoeken op vakantie is een geweldige manier...

Deze IT-ontwikkelingen hebben een blijvende impact

Deze IT-ontwikkelingen hebben een blijvende impact U heeft vast al veel artikelen gelezen over ontwikkelingen binnen de IT en wat de huidige trends op dit moment zijn. Veel van die artikelen gaan dieper in op de trends van het moment, maar het is natuurlijk...

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!