De leukste wandel apps

6 april 2023 | Uw Computerstudent Blog

De leukste wandel appsDe leukste wandel apps

De lente is begonnen en de zon laat zich steeds vaker zien. Tijd om de dikke winterjassen op te bergen en de wandelschoenen uit de kast te halen! Wij verzamelden de leukste wandel apps voor u:

 

1. Vossenstreken

Vossenstreken is een app waarmee kinderen op een leuke en educatieve manier de natuur kunnen ontdekken. De app is ontwikkeld door Staatsbosbeheer en is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud.Met Vossenstreken kunt u samen met uw  (klein) kinderen op pad gaan in de natuur en verschillende speurtochten volgen. Door middel van spelletjes, opdrachten en verhalen leren ze meer over de planten en dieren die in het gebied voorkomen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld sporen zoeken, vogels observeren en ontdekken welke planten eetbaar zijn. Ook leerzaam voor u zelf! De app is gratis te downloaden in de Google Play Store en Apple App store.

 

2. Komoot

Komoot is een app die is ontworpen voor outdoor activiteiten zoals wandelen. Het heeft een gedetailleerde kaart en routesuggesties voor verschillende soorten activiteiten, en biedt informatie over de moeilijkheidsgraad, de afstand en de geschatte tijd die nodig is om de route af te leggen. Ook kunt u met deze app uw eigen routes plannen en delen met vrienden. Gratis voor Apple en Android.

 

3. Klompenpaden

Klompenpaden zijn wandelroutes die door het boerenland en het platteland lopen. De routes lopen vaak over onverharde paden, door weilanden, langs boerderijen en andere bezienswaardigheden. Klompenpaden zijn bedoeld om mensen te laten genieten van het landschap en de natuur en om ze kennis te laten maken met de rijke cultuur en geschiedenis van het platteland. Deze leuke wandelingen zijn gebundeld in een app welke zeker thuis hoort in de leukste wandel apps. Gratis voor Apple en Android.

 

4. ViewRanger

ViewRanger is een app die gedetailleerde topografische kaarten biedt voor wandelaars, fietsers en andere outdoor-avonturiers. Het heeft een routeplanner, een GPS-navigatiesysteem en biedt ook informatie over bezienswaardigheden en andere interessante plekken langs de route. Gratis in de Google Play Store en Apple Store

 

5. AllTrails

Verken het buitenleven met AllTrails, een app die zich richt op wandelaars. Het biedt gedetailleerde kaarten en routebeschrijvingen voor wandelroutes over de hele wereld. U kunt routes opslaan, beoordelen en delen met vrienden. De app biedt ook informatie over de moeilijkheidsgraad, de lengte en de hoogteverschillen van de routes. Gratis voor Android en Apple.

 

Dit zijn volgens ons de leukste wandel apps maar het zijn slechts enkele van de vele apps die beschikbaar zijn om te gebruiken tijdens het wandelen. Probeer er een paar uit en ontdek welke app het beste bij u past. Veel wandelplezier!

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Ransomware? Zo voorkomt u het.

Ransomware (ook wel ‘Gijzelsoftware genoemd) is de afgelopen tijd veel in het nieuws is geweest. Dit weekend dook een nieuw virus op dat zich massaal verspreidde over Windows computers, ook in Nederland. Wij leggen u uit wat u kunt doen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van ransomware. En wat te doen als u onverhoopt…

Kunt u een echt gezicht van een nep gezicht onderscheiden?

Denk u dat u altijd een echt gezicht van een nep gezicht kunt onderscheiden? Dan hebben wij een uitdaging voor u!

Sneller internetten met nieuwe Firefox Quantum

De vernieuwde, verbeterde en snellere versie van de populaire browser Firefox is onlangs uitgebracht: Firefox Quantum. Volgens de maker (dat is Mozilla) is het de grootste update sinds 2004 – en dat is te merken! Niet alleen is de browser…

Miljoenen TV’s Ziggo op zwart

Alle Ziggoklanten zullen er de komende tijd hinder van ondervinden: een zwart televisiescherm. Het kabelbedrijf voert een mega-operatie uit om de netwerken van UPC en Ziggo - die recent fuseerden - gelijk te trekken. Het probleem wordt verholpen door het netwerk...

5 super slimme WhatsApp trucs die u moet weten

Wat is de app op uw smartphone die u het meest gebruikt? Is uw antwoord Whatsapp? Dat is ook de app die wij het meeste gebruiken! Whatsapp is de manier om even bij te praten met familie of vrienden. U gebruikt de app misschien wel elke dag even, het werkt snel en gebruiksvriendelijk. Maar wist u dat…

Thunderbird, een goed alternatief voor Windows Live Mail

We krijgen steeds vaker de vraag of we een goed alternatief weten voor Windows Live Mail. Vanaf 10 januari wordt de beveiliging van Windows Live Mail niet meer geüpdatet. Sindsdien is het onveilig om Windows Live Mail nog langer te gebruiken. De hoogste tijd voor een goed alternatief. Onze student weet raad!

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!