Hosting van Uw Computerstudent

Voor uw website heeft u hosting nodig: ruimte om uw website online beschikbaar te maken. Wij helpen u daar graag bij. Op deze pagina vindt u onze tarieven en voorwaarden. Waarom Hosting van Uw Computerstudent?

  • Eén aanspreekpunt voor al uw vragen: van het wijzigen van een tekst, tot het aanmaken van een e-mailadres.
  • Geen ingewikkelde keuzes, formulieren of instellingen. Onze student helpt u bij elke stap.
  • Met ons WordPress Onderhoudsabonnement (gratis vanaf ‘Ondernemer Plus’) hoeft u zelf uw WordPress website niet meer bij te werken.
  • Vanaf ‘Ondernemer Plus’ krijgt u een gratis https-certificaat. Daarmee scoort u hoger in Google en creëert u meer vertrouwen bij uw bezoekers. Wij installeren dit gratis voor u. Easy!
  • Tip: AVG-Proof? Vanaf Ondernemer Plus is dat inbegrepen! Zie onze FAQ onderaan deze pagina voor meer informatie.
N

Snelle website met SSD Hosting

Wist u dat Google snelle websites hoger plaatst? Met onze SSD Hosting is uw website altijd snel beschikbaar.

N

Persoonlijk en eenvoudig

Hosting is best ingewikkeld. Onze student regelt het voor u: van hosting tot WordPress, van e-mail tot DNS. En u mag hem of haar alles vragen. Wel zo prettig, toch?

N

Gratis .nl domeinnaam en e-mailadressen

Bij al onze hostingpakketten is één gratis .nl domeinaam inbegrepen. Bijvoorbeeld www.uwbedrijf.nl. En u kunt gratis onbeperkt [naam]@uwbedrijf.nl e-mailadressen aanmaken.

De mogelijkheden

Voor elk type website hebben wij een slim abonnement, met precies wat u nodig heeft. Onze student helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Wist u dat onze studenten u ook helpen bij het bouwen van uw website?

Tip: de meeste ondernemers gebruiken WordPress voor hun website. Maak dan gebruik van ons Onderhoudsabonnement. Wij werken uw website dan wekelijks bij, en zorgen voor backups en extra WordPress beveiliging. Zo heeft u er zelf helemaal geen omkijken meer naar!

Hosting van Uw Computerstudent

Een snelle website.

Altijd één aanspreekpersoon voor al uw vragen.

Slimme studenten die uw website bouwen en onderhouden.

SSD Hosting door professionele engineers, in samenwerking met iXL Hosting.

Veelgestelde vragen

Wat is het Onderhoudsabonnement?
Het WordPress Onderhoudsabonnement is bedoeld om u te ontzorgen. Bij het hebben van een website komt veel kijken. Bijvoorbeeld het installeren van updates voor WordPress, en het beschermen tegen hackers. Omdat WordPress veel wordt gebruikt, wordt het ook vaak aangevallen door hackers.

Updates en goede beveiliging zijn daarom belangrijk. Dat regelen we graag voor u. Wij installeren elke week de updates, installeren een extra firewall in WordPress, we maken backups voor u, en we installeren een https-certificaat. Zo heeft u geen omkijken naar de beveiliging en het bijwerken van uw WordPress-website.

Hoeveel ruimte heb ik nodig?
Voor de meeste websites is 1 tot 2 GB (gigabyte) genoeg. U kunt deze ruimte vrij gebruiken voor uw website en e-mail. Houd bij het kiezen van de benodigde ruimte dan ook rekening met de hoeveelheid e-mail die u wilt opslaan. Als u zelfstandig bent, dan heeft u aan 1 tot 2 GB meestal genoeg. Maar als uw bedrijf groter is, met bijvoorbeeld enkele medewerkers, dan zult u al snel 5 tot 10 GB nodig hebben. Natuurlijk kunt altijd kosteloos upgraden.
Hoe kan ik opzeggen en hoe werkt de verlenging?
U gaat in eerste instantie een contract aan voor een jaar. 2 maanden vóór het einde van het eerste jaar nemen we contact met u op om te vragen of u de website wilt verlengen met een jaar.

Als u uw abonnement wilt opzeggen, dan sturen we u geen rekening meer, maar sluiten we uw account af en verwijderen we uw gegevens 1 maand na de einddatum.

Wat zijn de kleine lettertjes?
Wij doen ons best een zo goed mogelijke dienst voor u neer te zetten. We verwijzen u daarbij naar onze Algemene Voorwaarden Zakelijk waarin we duidelijk maken wat u wel en niet van ons kunt verwachten. Zo zijn wij niet verantwoordelijk voor ‘downtime’ – tijd waarin uw website niet beschikbaar is. Als het belangrijk voor u is dat uw website altijd online is, dan kunnen we daar wel een ‘SLA’ voor afsluiten met u. We vertellen u er graag meer over. Ook staat in onze voorwaarden dat u uw website niet mag gebruiken voor illegale praktijken (zoals bijv. (kinder)porno, criminaliteit, oplichting). Doet u dat toch, dan sluiten wij uw website af, en we verhalen eventuele schade op u. We horen het graag als u vragen heeft over onze algemene voorwaarden.
Ik wil graag meer domeinnamen (bijv. uwbedrijf.nl en uwbedrijf.com), kan dat?

Dat kan zeker. U krijgt één .nl-domeinnaam gratis bij uw hostingabonnement. Daarna kost het € 10,00 voor een .nl domeinnaam per jaar. Zie de vraag hieronder voor alle kosten per domeinnaam.

Wilt u in plaats van een gratis .nl-domein een ander domein registeren? Dat kan, u krijgt dan € 10,00 jaarlijkse korting op deze domeinnaam.

Welke extensies kan ik registreren (bijv. .nl,.com,.blog,.store)?
U krijgt één .nl-domeinnaam gratis bij uw hostingabonnement. Daarna kost het € 10,00 (excl. btw) voor een .nl domeinnaam per jaar. U kunt ook de volgende domeinnamen registreren:

Extensie Prijs per jaar
.nl € 10,00
.be € 14,50
.com € 14,50
.eu € 14,50
.info € 14,50
.org € 14,50
.net € 18,50
.de € 18,50
.es € 18,50
.fr € 18,50
.nu € 27,50
.amsterdam € 39,00
.tv € 39,00
.online € 39,00
.store € 59,00

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw en onder voorbehoud van beschikbaarheid van uw domeinnaam.

Wat moet ik doen om AVG (GDPR) proof te zijn?

De AVG verplicht u om gepaste maatregelen te nemen om Persoonsgegevens te beschermen. Als u met Persoonsgegevens werkt (dat is bijna altijd het geval, bijvoorbeeld met mailen of op uw website), dan moet u zorgen voor een goede beveiliging.

Als u ons inschakelt voor uw hosting, dan verwerken wij de persoonsgegevens van uw relaties voor u. Daarom hebben wij een Verwerkersovereenkomst, waarin we met u afspreken hoe we met uw (klant)gegevens omgaan.

Vanaf ons Ondernemer Plus-pakket bent u goed voorbereid op de AVG. Wij zorgen dan dat er (beveiligings)updates worden geïnstalleerd, en dat uw site goed wordt beveiligd, bijvoorbeeld met een https-certificaat. Daarnaast heeft u zelf nog enkele verplichtingen, zoals bijvoorbeeld een goed privacybeleid. Onze studenten hebben hier ook ervaring mee, en adviseren u hier graag bij.

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!