Computers opschonen

Wist u dat IT één van de grootste frustraties van werknemers is? Dat komt doordat het vaak in de weg staat: traagheid, vervelende schermpjes en alarmerende berichten. Meestal klikken we ze zo snel mogelijk weg. Logisch, maar niet verstandig natuurlijk.

Daarom is het belangrijk om ten minste 2 keer per jaar een Computer APK te doen. De computer wordt nagekeken door één van onze studenten, en gekeurd op tientallen punten. Natuurlijk op snelheid en beveiliging, maar ook op gebruiksgemak. Dus na de APK géén vervelende popups en onduidelijke schermen meer.

De APK doen we bij voorkeur samen met uw werknemer. We laten zien hoe hij of zij zelf makkelijker kan werken en zelf kleine problemen kan oplossen. Afhankelijk van zijn of haar niveau natuurlijk; we streven ernaar iedereen een kleine en passende uitdaging te geven om zo te blijven leren. Want ook bij de computerhulp aan huis merken wij: iedereen vind het leuk om iets te leren. Als we de stap maar niet te groot maken. Want dan neemt de angst weer toe.

Student op kantoor

Onze slimme studenten willen u en uw team helpen meer met IT te doen. Studenten zijn bij uitstek geschikt om dat te doen: ze zijn slim en weten daardoor nieuwe oplossingen te verzinnen die makkelijk werken. En door onze ervaring met hulp aan huis weten we hoe we mensen kunnen helpen met enthousiasme met nieuwe oplossingen aan de slag te gaan.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze zakelijke studenten u hier heel goed bij kunnen helpen? Maak nu een afspraak voor Computerhulp voor bedrijven.

Dit kunnen we ook voor u doen:

We hebben al veel bedrijven geholpen om méér met IT te doen. Wat mogen we voor u betekenen?

Of u nu startend ondernemer bent, of een groeiend bedrijf met meerdere locaties: er is altijd iets wat we voor u kunnen betekenen.

 

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!