Schakel nu de hulp in van een slimme student

Onze studenten staan voor u klaar: handig voor al uw zakelijke vragen. We vertellen u graag wat onze zakelijke studenten voor u kunnen betekenen.

Onze diensten

Waar bent u naar op zoek? Een greep uit de mogelijkheden van onze zakelijke studenten:

  w

  Computers opschonen

  Elke computer moet regelmatig nagekeken worden. Onze studenten kunnen dit op een persoonlijke wijze doen. Ook goed te combineren met persoonlijk advies en trainingen.

  Zakelijke mail en agenda

  Onder professionele begeleiding zetten onze studenten bijvoorbeeld Microsoft 365, SharePoint en Google G Suite voor bedrijven op. Goed te combineren met werknemertrainingen.

  Cable Management

  Net verhuisd? Of begint het kantoor na een paar jaar wat rommelig te worden? Laat een studententeam alle kabels netjes wegwerken. Een schone werkplek zorgt voor gelukkiger werknemers!

  Website onderhouden

  Een website maken is één… maar daarna moet deze onderhouden worden. Onze studenten kunnen helpen door uw berichten te plaatsen, of door nieuwe tekst te schrijven die goed scoort in zoekmachines. Een webmaster on-demand dus!

  Website of webwinkel maken

  Onze studenten hebben al tientallen websites gemaakt voor tienduizenden bezoekers. Bijvoorbeeld voor persoonlijke blogs, startende ZZP-ers maar ook voor snelgroeiende webwinkels of grote verenigingen. Onze studenten werken onder professionele begeleiding en leveren een mooie, veilige en professionele website af.

  Social media

  Wij groeiden op met social media. Met die ervaring helpen we klanten bij het opzetten van succesvolle communicatie met hun doelgroep. Wie uw doelgroep ook is: zakelijk of consument, jong of oud, met de juiste targeting is iedereen te bereiken. Wij helpen u uw doelgroep in kaart te brengen en succesvol te bereiken. Ook goed te combineren met nieuwsbrieven.

  Werknemertrainingen

  Wij hebben eigen trainingen over Veilig online werken en de risico’s van ‘Social Engineering’. En we ontwikkelen trainingen op maat, voor uw applicatie.

  We helpen ook regelmatig werknemers op leeftijd die graag meer met IT willen doen. Bijvoorbeeld in persoonlijke lessen, of in groepen binnen uw bedrijf.

  Data Analyse

  Heeft u een dataset en een vraag? Onze studenten crunchen de data! We werken bijvoorbeeld met Power BI en Excel, of met de statistische software waar studenten in hun studie veel mee te maken krijgen.

  Nieuwsbrief maken

  Veel bedrijven hebben moeite om hun eigen klanten goed te bereiken. Zonde, want vaak zijn ze zeer geïnteresseerd in uw bedrijf. Onze studenten kunnen dit doorbreken: samen zetten we bijvoorbeeld MailChimp of een ander programma op. Onze student leert uw team desgewenst om alles zelf te doen.

  Voor startende bedrijven

  Begint u voor uzelf als ZZP-er, of is het tijd voor een volgende stap? Bedrijven tot 5 personen helpen we vaak met:

  Slimmer werken met een CRM-systeem

  Met de juiste tools wordt het helpen van uw klanten veel eenvoudiger. Onze studenten kunnen helpen uw processen te automatiseren. Bijvoorbeeld door online betalingen te accepteren, automatische e-mails te sturen, een projectenlijst te maken, of gewoon door een strakke nieuwsbrief te maken.

  Wist u dat er veel gratis tools zijn die onze studenten voor u kunnen implementeren?

  Vertel ons gewoon eens wat uw diensten zijn, en wij vertellen u graag hoe we u kunnen helpen dit zo makkelijk mogelijk te maken.

  Haal meer klanten binnen met een professionele website

  Misschien heeft u al een website; zo niet, dan wordt het tijd. Onze studenten maken professionele websites. Het kan zo eenvoudig of uitgebreid als u wilt.

  We werken met een professioneel template, waardoor het eenvoudig is een professionele website te maken.

  Nieuwe en bestaande websites kunnen we inrichten of uitbreiden met een contactformulier, offerteverzoek, chatknop en nog veel meer. Ook kunnen onze studenten uw Google positie verbeteren en zorgen voor AVG-proof beveiliging.

  E-mail en agenda

  Als ZZP-er of klein bedrijf heeft u natuurlijk een e-mailadres nodig. En misschien een gedeelde agenda. Met G Suite of Office 365 kunt u al uw werknemers een eigen @uwbedrijf.nl aanbieden. U steunt hierbij op de professionele beveiliging van Google en Microsoft (dus AVG-proof).

  Wij kunnen de inrichting veilig en snel voor u verzorgen, eventueel gecombineerd met trainingen voor u en/of uw werknemers. Onze studenten doen dit altijd onder professionele begeleiding.

  Méér doen met IT

  Traditioneel helpt Uw Computerstudent consumenten met computerhulp aan huis. We helpen dagelijks klanten om meer te doen met de mogelijkheden van IT. Met slimme apps laten we ouderen weer communiceren met familie. En kinderen helpen we het internet verkennen, door ze passende beveiliging aan te bieden.

  Bij bedrijven doen we precies hetzelfde: we helpen werknemers veilig en prettig te werken. Dat doen we door slimme oplossingen te implementeren in uw bedrijf, en door uw werknemers te leren hoe ze hiermee kunnen werken. Want nieuwe dingen aanleren, dat is waar studenten ontzettend goed in zijn. Ze zijn slim en communicatief, en ze weten hoe ze een nieuwe aanpak duidelijk kunnen uitleggen. Oefenen en herhalen staan daarbij centraal.

  Is uw bedrijf klaar om méér te doen met IT? Boek dan nu een student op kantoor!

  feature img 1 2

  Elke maand leuke tips en trucs?

  Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

  Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!