Slimme hulp, scherpe prijs.

Maak ook kennis met een slimme student. Ideaal voor hulp op kantoor, bij uw website of gewoon als support bij problemen. Wat uw wens ook is: onze slimme studenten staan voor u klaar!

Tarieven

Dit zijn onze vaste tarieven voor zakelijke hulp. Voor grotere projecten of specialistische diensten sturen we graag een offerte op maat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Bekijk ook onze diensten voor meer informatie over de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

We zien uw vraag graag tegemoet.. maar om het u makkelijk te maken vindt u hier antwoorden op de vragen die wij het meest krijgen.

Hoe snel is er een student beschikbaar?

Meestal heel snel: wij hebben altijd studenten beschikbaar voor nieuwe opdrachten. Voor online hulp (bijvoorbeeld met webdesign) kunt u zelfs online een afspraak maken, vaak nog voor vandaag! Heeft u liever hulp op kantoor? Dan raden we u aan een aanvraag te doen, dan vertellen wij u binnen 24 uur hoe snel er een student langs kan komen.

Krijg ik dan elke keer een andere student?

Meestal niet: wij selecteren een student die u goed kan helpen. Na de eerste kennismaking kunt u hem/haar online boeken zo vaak u wilt. 

Kan hij of zij een probleem een keer niet aan? dan kan onze student een collega inschakelen. En als onze student niet meer beschikbaar is (bijvoorbeelt omdat hij/zij afstudeert) dan zorgen wij voor de overdracht van kennis en ervaring.

Wat kan de student allemaal doen?

Wij hebben diverse diensten. Binnen elke dienst selecteren we gespecialiseerde studenten. We hebben bijvoorbeeld studenten die gespecialiseerd zijn in het maken van websites, of juist in hulp op kantoor. Bekijk al onze diensten op onze dienstenpagina en maak meteen een afspraak!

Welke garanties heb ik qua reactietijd?

We weten hoe belangrijk IT is voor bedrijven. Daarom maken we per geval afspraken over onze reactietijd. Doordat wij veel ervaren studenten hebben, kunnen we altijd snel reageren. 

Hoe werkt de betaling en krijg ik een btw-factuur?

U krijgt altijd een zakelijke btw-factuur.

Eenmalige klussen rekent de student met u af, aan het einde van de afspraak. U betaalt bijvoorbeeld via iDEAL, eenmalige machtiging of creditcard. U krijgt de factuur meteen per e-mail.

Helpen we u vaker, bijvoorbeeld gedurende een project? Dan sturen we na afloop van de maand een factuur voor onze werkzaamheden. Deze factuur heeft een betaaltermijn van 14 dagen.

Uw vraag nog niet beantwoord?

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!