Cadeaubon

5.00250.00

Cadeautip: de Uw Computerstudent cadeaubon! Direct online te bestellen en per e-mail geleverd.

Wissen
All fields below are optional
Artikelnummer: 00000001 Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, vriendin of familielid? Doe een eigen computerstudent aan huis cadeau! U kunt zelf bepalen hoeveel uur hulp u geeft. Ook kunt u meedenken waar de cadeaubon voor gebruikt gaat worden: computerles, een opfrisbeurt of de printer aansluiten?

Wat kan de computerstudent doen?

De computerstudent kan de ontvanger van de cadeaubon helpen met alle computergerelateerde vragen of problemen. Veel mensen kiezen er voor om de ontvanger computerles te geven: Onze studenten geven graag computerles en tabletles: gewoon bij thuis, op de eigen computer of tablet. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het maken van een fotoalbum, uitleg over Facebook, het opstellen van een e-mail of hulp bij bankzaken. Zo is een cadeau niet alleen leuk, maar ook nog eens heel erg handig.

Daarnaast is een afspraak met één van onze computerstudenten ideaal als er computerproblemen zijn. De printer werkt niet; de computer is steeds zo traag; het instellen van beveiliging. U helpt misschien graag, maar bent niet altijd direct beschikbaar. Dat terwijl onze studenten altijd klaar staan!

Tip: u kunt ervoor kiezen om een vast bedrag cadeau te doen, maar u kunt bijvoorbeeld ook een afspraak van 1 uur geven: één uur plus voorfietskosten (zie onze tarieven) kost € 38,50.

Hoe werkt het?

Een cadeaubon geeft de ontvanger recht op computerhulp. U kiest zelf hoe lang. Voor computerles raden we één of enkele lessen van anderhalf á twee uur aan. Zo hebben we de tijd alles rustig uit te leggen. Het leukst is een serie van lessen zodat we rustig op kunnen bouwen en regelmatig kunnen herhalen.

Afspraken voor computerhulp duren meestal 1,5 uur. Als we tijd over hebben geven we graag wat meer uitleg. En anders is het restant natuurlijk goed voor een volgende afspraak!

Wat zijn de voorwaarden?

De cadeaubon is 3 jaar geldig vanaf de dag van aankoop. De ontvanger heeft dus ruim de tijd om het tegoed op te maken. U krijgt de cadeaubon direct na uw betaling per e-mail geleverd. De cadeaubon mag door iedereen gebruikt worden (vrij overdraagbaar). Na aankoop zijn geen terugbetalingen meer mogelijk.

Wat vindt u van dit artikel? We lezen het graag!

reacties