Computerstudent
Dé bijbaan voor studenten in Zwolle!

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in Zwolle? Ben je handig met computers en wil je daar graag je werk van maken? Lijkt het je leuk om met klanten op zoek te gaan naar oplossingen voor computerproblemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uw Computerstudent is altijd op zoek naar nieuwe studenten. Werken voor Uw Computerstudent betekent het volgende:

I

Vrijheid & zelfstandigheid

Wijzig zo vaak je wil je beschikbaarheid en plan je eigen afspraken met jouw klanten: precies wanneer het jou uitkomt. En wij zorgen ervoor dat je zoveel werk hebt als je wilt.

I

Goed verdienen

Bij Uw Computerstudent krijg je een hoog uurloon én een vaste voorfietsvergoeding. Meer informatie (pdf)?

I

Interessant werk

Wanneer je graag met computers werkt dan ben je bij ons aan het goede adres. Klanten schakelen je in voor diverse computerproblemen. Jij bent de expert, klanten leren graag van je!

Solliciteer nu in Zwolle!

Aan de slag als Computerstudent in Zwolle? Wij zoeken jou! Solliciteer nu en help binnen een week je eerste klant!

"... Alle reden dus om jou en de rest van het management te bedanken voor deze geweldige kans en de beste bijbaan, ever."

Een oud-computerstudent

Afgestudeerd sinds april 2016


Over ons.

Je gaat niet zomaar ergens werken. Als je bij ons aan de slag gaat dan kies je voor enthousiaste klanten, uitdagend werk en een bedrijf waar je trots op kunt zijn. Bij Uw Computerstudent zijn we namelijk niet snel tevreden. Onze klanten geven ons een 8,8, één van de hoogste klantwaarderingscijfers in de hele industrie! En toch zijn we niet tevreden. We blijven verbeteren. Doe jij mee?

Ons kwaliteitsstreven vind je onder andere terug in onze keurmerken en in de reviews van enthousiaste klanten. Lees snel verder als jij ook het verschil wil maken!

Enthousiaste klanten

Eén van de leukste aspecten van ons werk is als we zien dat een klant helemaal tevreden is als we weggaan. We krijgen dan ook vaak 'fanmail' van enthousiaste klanten. Gemiddeld geven klanten ons zelfs een 8,8!

Ik had al veel eerder uw bedrijf moeten inschakelen! Vanaf nu ga ik alle "problemen" noteren voor de volgende keer.

W. Postma-Eggink

Maurits heeft mij uitstekend geholpen en al mijn vragen beantwoord. Hij bezit het vermogen om dingen waar de klant geen verstand van heeft begrijpelijk uit te leggen. Graag zou ik hem aanbevelen!

Een klant in Utrecht

Op de afgesproken tijd stapte de computerstudent Noah binnen. Hij begint direct, na mijn te hebben aangehoord. En laat zien wat hij doet, legt uit wat er gebeurt. En doet alles zeer overtuigend en trefzeker. Ik was wel wat gewend wat heel jonge mensen betreft. Maar zo overtuigend niet!

Een klant in Schiedam

Solliciteer nu!

Uitgebreide informatie, bijvoorbeeld over het profiel waarnaar we zoeken en over onze werkwijze, vind je in het document "Kom jij ons team versterken?". Kijk hier goed naar. Heb je dit doorgelezen? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!