Computerstudent Zwolle

Ben je handig met computers en wil je daar graag je werk van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Solliciteer nu en ga al volgende week aan de slag!

Uw Computerstudent is op zoek naar enthousiaste studenten uit Zwolle. Ben je handig met computers en wil je daar graag je werk van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Solliciteer nu en ga al volgende week aan de slag!

Daarom wil jij voor Uw Computerstudent aan de slag:

026 wall calendar

Baas over je eigen agenda

Wijzig zo vaak je wil je beschikbaarheid en plan je eigen afspraken met jouw klanten: precies wanneer het jou uitkomt. En wij zorgen ervoor dat je zoveel werk hebt als je wilt.

Tekengebied 1 2 e1523622828528

Goed verdienen

Bij Uw Computerstudent krijg je een mooi uurloon én een vaste voorfietsvergoeding.

027 student 2

Interessant werk

Wanneer je graag met computers werkt dan ben je bij ons aan het goede adres. Klanten schakelen je in voor diverse computerproblemen. Jij bent de expert, klanten leren graag van je!

Solliciteer nu in Zwolle

Aan de slag als Computerstudent in Zwolle? Wij zoeken jou! Solliciteer nu en help binnen een week je eerste klant!

“Bedankt voor deze geweldige kans en de beste bijbaan, ever.”

Een oud-computerstudent

Afgestudeerd sinds 2016

w

Even appen?

 

Heb je een vraag over de vacature of wil je graag meer informatie? Noah weet alles over werken bij Uw Computerstudent en beantwoordt graag al je vragen. Voeg ons nummer meteen toe:

085 888 22 55

 

“Ik doe mijn best om er voor te zorgen dat jij op je plek zit bij Uw Computerstudent. Ik denk graag met je mee om te kijken hoe we jouw kwaliteiten het best kunnen benutten!”

angierondje

Angie van Wijngaarden

De volgende dag pak ik, na college, de fiets naar de klant. Ik zoek in de app nog even het adres erbij en lees meteen nog even de opdracht door: “Mijn computer is traag, kunt u daar wat aan doen?”. Ook staat er nog iets over gekke foutmeldingen... We gaan het zien!

Twee uur later. De traagheid was snel verholpen. Even wat opstartprogramma’s en achtergrondservices uitschakelen, het register opschonen. Je kent het wel. Voor de foutmeldingen moest ik wat langer zoeken. Het bleek te maken te hebben met een verouderd programma. Even updaten,en klaar! Meteen maar even de virusscanner nagekeken en een scan gedaan. Dan is de klant er voorlopig weer klaar voor! Samen met de klant reken ik de afspraak af via het online Uw Computerstudent Werkbriefje. Klaar. Door het Vondelpark fiets ik weer richting huis.

Een dag in het leven van een Computerstudent

Logo pc en tekst white 700

Over ons.

Je gaat niet zomaar ergens werken. Als je bij ons aan de slag gaat dan kies je voor enthousiaste klanten, uitdagend werk en een bedrijf waar je trots op kunt zijn. Bij Uw Computerstudent zijn we namelijk niet snel tevreden. Onze klanten geven ons een 9,1, één van de hoogste klantwaarderingscijfers in de hele industrie! En toch zijn we niet tevreden. We blijven verbeteren. Doe jij mee?

Ons kantoor is in Amsterdam, maar je werkt gewoon vanuit huis. Bij jou in de buurt. Je bent natuurlijk altijd welkom voor een kop koffie of de vrijdagmiddagborrel!

Solliciteer nu!

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!