Aanbieding!

Microsoft Office 2016 Thuisgebruik & Zelfstandigen

265,00 incl. btw

Met een licentie voor Office 2016 voor Thuisgebruik & Zelfstandigen heeft u alle bekende Office programma’s op uw Windows computer (bijv. Word, Excel, Powerpoint en Outlook). Liever een nieuwere versie, of gebruikt u een Mac? Kies dan voor Office 2019 of Office 365!

Onze tip: Office voor Thuisgebruik & Zelfstandigen is een uitgebreid pakket. Maar omdat Office 2016 al even uit is, bent u misschien voordeliger uit met Office 365!

Artikelnummer: UCSDN270034 Categorie:

Beschrijving

Office 2016 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen is ontworpen om je te helpen sneller te creëren en communiceren met tijdbesparende functies, een nieuwe, moderne look, ingebouwde samenwerkingstools en de kracht van Outlook voor e-mail, kalenders en contactpersonen. Bovendien kun je je documenten via OneDrive in de cloud opslaan en ze vervolgens overal openen.

Sinds een aantal jaar verkoopt Microsoft ook licenties, bijvoorbeeld op Office 365. Maar met deze licentie heeft u daar niets mee te maken: dit is een éénmalige aanschaf. U kunt het product onbeperkt gebruiken op één apparaat. Dit is dus een volwaardige licentie, waarbij u voor altijd de product- en beveiligingsupdates van Microsoft ontvangt. Het voordeel van Office 365 is wel dat u altijd de nieuwste versie krijgt.

Office 2016 bevat de volgende programma’s:

Outlook
Gemakkelijk beheer van je e-mail, kalender, contactpersonen en taken. Dankzij ondersteuning van e-mail pushen blijft je postvak IN up-to-date, kun je aan groepen gerelateerde berichten in gespreksweergave lezen en kun je kalenders naast elkaar weergeven voor duidelijke planning.
Word
Creëer en deel professionele documenten met state-of-the-art hulpprogramma’s voor bewerken, controleren en delen. Het nieuwe tabblad Ontwerp biedt snelle toegang tot functies en Slimme zoekopdracht toont relevante contextuele informatie van het web rechtstreeks in Word.
Excel
Analyseer en visualiseer je gegevens op nieuwe en intuïtieve manieren met een frisse gebruikersinterface en je favoriete sneltoetsen. Maak gebruik van functies als Analysis Toolpak, Slicers en Formulebouwer om tijd te besparen, zodat jij je kunt richten op inzichten.
PowerPoint
Met nieuwe dia-overgangen en een verbeterd takenvenster voor animaties kun je je ideeën creëren, er met anderen aan werken en ze effectief presenteren. Hiërarchische opmerkingen naast je dia’s helpen je de feedback in je presentaties op te nemen.
OneNote
Het is je persoonlijke digitale notitieblok, waarin je notities, ideeën, webpagina’s, foto’s en zelfs audio en video allemaal op één plek kunt opnemen. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, je kunt het altijd met je meenemen en met anderen blijven delen en samenwerken.
Je eigen materiaal, wanneer en waar dan ook
Meld je aan bij Office 2016 en gebruik OneDrive voor gemakkelijke toegang tot je recente documenten op elk gewenst apparaat met naadloze integratie.
Systeemvereisten
  • Vereiste processor: 1 gigahertz (Ghz) of snellere x86- of x64-bits processor met SSE2
  • Vereist besturingssysteem: Windows 7 of later, Windows Server 2008 R2 of Windows Server 2012
  • Vereist geheugen: 1 GB RAM (32 bit); 2 GB RAM (64-bits)
  • Ruimte vereist op de harde schijf: 3.0 GB beschikbare schijfruimte

Extra informatie

Werkt met

Windows 7 en nieuwer

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!


Uw Computerstudent