Virussen en spyware

Virussen en spyware verwijderen? Computerstudent weet raad

Misschien heeft u wel eens gehoord over de bedreigingen van virussen, spyware, wormen of trojan horses. Misschien ook wel niet. In ieder geval kunnen wij ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Het is dan goed om een afspraak te maken, zodat we het eens met u door kunnen nemen.

Last van virussen of spyware?

Doet uw computer raar? Valt de computer soms uit, is hij ineens traag of krijgt u nare popups, waarschuwingen en spam? Dan is het verstandig een afspraak te maken! Onze student ‘checkt’ uw computer en verwijdert de meest hardnekkige virussen.

Controle/APK

We controleren voor u of uw computer voldoende beveiligd is, en of er niet ongemerkt een virus actief is. Ook kunnen we kijken of uw inkomende e-mail wel wordt gescand op virussen en spam. Verder is het belangrijk dat uw programma’s altijd up-to-date zijn. Dit voorkomt ernstige beveiligingsproblemen. U kunt altijd een afspraak maken voor een computer APK. Vindt u ook dat uw pc te traag is? Uw computer raakt ‘vol’ met tijdelijke bestanden, virussen en reclame. Hinderlijk en vertragend. Uw trage computer opschonen is de oplossing. Onze student maakt grondig schoon, zodat uw computer weer optimaal presteert.

Afspreken?

Maak eens een afspraak, dan kunnen we dit alles met u doornemen, zodat u met een gerust hart achter de computer kunt gaan zitten. Ook wanneer u uw bankzaken regelt.

Daarom Uw Computerstudent

  • Ervaren studenten
  • Binnen 24 uur een afspraak maken
  • Klanttevredenheid: 9,2

Maak nu een afspraak

Voor slimme computerhulp aan huis maakt u een afspraak met een student. Slim, voordelig, en vakkundig.

Computerhulp aan huis

Een slimme computerstudent aan huis.
Onze student is slim en vakkundig en gecertificeerd door ICTWaarborg.

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!