Veilig en snel internetten met Google Chrome of Mozilla Firefox

Als u het internet bezoekt, dan gebruikt u een browser. U gebruikt nu dus een browser om deze pagina te lezen. Waarschijnlijk gebruikt u één van deze browsers:

  • Microsoft Internet Explorer: de traditionele browser van Microsoft, met beperkte veiligheidsfuncties. Veel klanten vinden deze browser te traag werken. Bovendien zijn er weinig mogelijkheden om uw privacy te verbeteren. Lees daarom snel verder!
  • Microsoft Edge: de slimmere opvolger van Internet Explorer, die standaard wordt meegeleverd bij Windows 10. Deze browser biedt al iets meer functies, maar is nog lang niet zo snel als Chrome of Firefox, de browsers die wij aanraden.
  • Mozilla Firefox: een open-source browser met veel focus op privacy en veiligheid. Ook werkt deze browser snel en prettig. Firefox wordt veel gebruikt door onze studenten omdat de privacy goed is geregeld, en omdat er veel instellingenin te personaliseren zijn.
  • Google Chrome: deze browser is vooral gemaakt om heel snel te zijn – en dat is ‘ie dan ook! Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om uw privacy te beschermen met ‘plugins’. Maar het is natuurlijk wel een browser van Google, het bedrijf dat geld verdient met (uw) data.

Nu overstappen op Google Chrome

Als u nu wilt overstappen op Google Chrome, ga dan naar https://www.google.com/chrome/ en volg de stappen.

Google gaat u na de installatie helpen om al uw favorieten over te zetten.

Nu overstappen op Mozilla Firefox

Als u nu wilt overstappen op Google Chrome, ga dan naar https://www.mozilla.org/nl/firefox/new/, klik op Nu downloaden, en volg daarna de stappen. Firefox gaat u na de installatie helpen om al uw favorieten over te zetten. Ideaal, zo kunt u de overstap meteen goed maken!

Advies van onze student?

Misschien wilt u de overstap graag maken, maar heeft u daar liever wat persoonlijke hulp bij. Dan helpen we u graag! Onze student kan een goede browser voor u adviseren, en kan al uw informatie overzetten. Daarna kan hij of zij de browser aan u uitleggen zodat u daarna zorgeloos online kunt!

 

Daarom Uw Computerstudent

  • Ervaren studenten
  • Binnen 24 uur een afspraak maken
  • Klanttevredenheid: 9,2

Maak nu een afspraak

Voor slimme computerhulp aan huis maakt u een afspraak met een student. Slim, voordelig, en vakkundig.

Computerhulp aan huis

Een slimme computerstudent aan huis.
Onze student is slim en vakkundig en gecertificeerd door ICTWaarborg.

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!


Uw Computerstudent