Corona: we kunnen u veilig helpen, aan huis en online.
100% virusvrij-garantie via Hulp op Afstand. Heel eenvoudig, 100% veilig. Probeer het ook:
Afspraak maken

Klantenmeningen

revU hoeft ons niet op ons woord te geloven: onze klanten zijn net zo enthousiast als wij! Hieronder een overzicht van de onafhankelijke reviews die we van andere klanten ontvingen. Wilt u ook uw reactie achterlaten? U kunt deze hier doorgeven: via het onafhankelijke platform van KiyOh.nl. Bent u overtuigd? Maak dan nu een afspraak!

9 1751 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 maanden geleden
9

vriendelijk en veel geduld

Met Salo hebben we goede ervaringen. Er waren nogal wat kleine klusjes op te lossen om de verschillende accounts, contactpersonen, mails en agenda's met elkaar te laten communiceren en te synchroniseren. Wij zijn er dik tevreden mee
- DIEMEN

Student twee uur op bezoek gehad daarna werkte er niets meer.

Bijna twee uur lang met een student gezeten die niets heeft opgelost. Sterker nog, nadat hij vertrokken was werkte er niets meer. Ben zelf bijna drie uur bezig geweest om alles weer werkend te krijgen. € 65 armer, veel irritatie en een systeem dat helemaal niet meer werkt.
- Eindhoven

prettige en deskundige helper

prettige en deskundige helper
- Vlissingen

Marijn heeft mij uitstekend geholpen met allerlei computerproblemen.

Marijn was uitermate deskundig, accuraat, behulpzaam, geduldig en zeer correct.Een 10 !
- Groningen

zijn perfect geholpen

Dennis heeft onze nieuwe computer helemaal geïnstalleerd met alles er op en eraan. Windows Live Mail over gezet naar Outlook. Alles snel en kundig gedaan. Een dikke tien.
- Rotterdam

Snel en goed

Yves reageerde supersnel, was op tijd, hij is vriendelijk en correct. Oude laptop moest een update hebben naar Windows 10. Dat duurt even. Yves vroeg of hij intussen nog iets voor ons kon doen. In no time had hij een oud (maar dierbaar) device weer werkend. Het bleek een kleinigheid maar je moet maar net ontdekken wat het is en weten hoe je het oplost. Als er weer iets is, schakelen wij jullie zeker weer in!
- Utrecht

Zeer tevreden

Coen Hezemans heeft mij “op afstand” geholpen. Hij is zeer deskundig en begreep meteen mijn probleem. Ik ben daarover erg tevreden, vandaar een 10. Henk Bakker
- Emmwn

Uitstekend en netjes

Netjes geholpen met moeilijke vraag.
- Rotterdam

Geweldig!

Was heel erg blij met de hulp van Lars. Hij legde alles precies uit wat hij ging doen en heeft alle problemen keurig opgelost. Super tevreden.
- Amsterdam

de jongeman luisterde goed naar onze wensen!

Erg tevreden over deze jongeman. Was beleefd en netjes. Onze computer is weer up to date dankzij zijn kundigheid. Wij zouden hem zeker aanbevelen aan vrienden. vr gr fam. Monteau
- Zwijndrecht
1751 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10