De Kwaliteitsgarantie van Uw Computerstudent

Misschien vindt u het spannend om voor de eerste keer een student in te schakelen. Als u ons nog niet kent, dan begrijpen we dat best. U laat niet zomaar een student in uw huis.

Maar bij Uw Computerstudent stáán we voor onze mensen. Wij hebben een streng selectieproces, en werken alleen met studenten als zij van klanten goede scores krijgen. Mede daardoor hebben we de beste reviews op onafhankelijke sites zoals KiyOh: maar liefst een 9,2. Daarmee scoren we al jaren structureel hoger dan bijvoorbeeld Studentaanhuis, Monteur aan huis, Hulpstation en andere bedrijven die hulp aan huis geven.

Hoe het komt dat wij zo goed scoren? 

  1. We streven altijd naar kwaliteit; daarom bieden we u onze 100% kwaliteitsgarantie
  2. We nemen niet iedereen aan: we selecteren iedereen persoonlijk, en werken met slimme en ervaren studenten.
  3. We zijn het enige studentenbedrijf dat studenten via een eigen (online) leeromgeving traint. Zo zijn onze studenten goed voorbereid op al uw vragen.

Aan onze kennis zal het dus niet liggen! En toch: hoe goed we onze studenten ook trainen en selecteren: niet alle computerproblemen kunnen binnen één afspraak worden opgelost. Gelukkig gebeurt dat niet zo vaak. Ruim 99% van de afspraken ronden we in één keer af.

En toch: stel dat u net die ene procent bent, dan leggen we u op deze pagina uit hoe onze kwaliteitsgarantie werkt. Bent u ontevreden met onze hulp? Dan kunt u een klacht indienen. Geen zorgen, dan vinden we helemaal niet erg! We gaan serieus met klachten om en doen ons best elke klacht tot een goede afronding te brengen. U kunt hiervoor het formulier hieronder gebruiken, zodat wij het probleem snel en goed voor u kunnen oplossen. Wel zo prettig, want u wilt vast ook niet lang wachten op een goed werkende oplossing!

Ga snel naar:

Hoe we zorgen dat onze studenten veel kennis en ervaring hebben

Zo gaan we om met klachten

Uw klacht melden (klachtenformulier)

029 student 1

Zo zorgen we ervoor, dat u goed wordt geholpen:

Niet alle computerproblemen kunnen binnen één afspraak worden opgelost. Gelukkig gebeurt dat niet zo vaak. Ruim 99% van de afspraken gaat in één keer goed. Dat komt doordat we er hard aan werken om goede studenten te selecteren. Dat doen we via een persoonlijk gesprek waarin voorbeeldcasussen worden behandeld. En we hebben een online leer-omgeving, waar we onze studenten nieuwe onderwerpen aanleren. En voor studenten bij ons beginnen, hebben we een persoonlijke intake op ons kantoor. Aan onze kennis zal het dus niet liggen!

Wat we doen, doen we goed. Anders doen we ‘t niet.

En tóch blijven er problemen die we niet aankunnen. Soms is dat, omdat ze simpelweg buiten onze expertise vallen. We werken bijvoorbeeld “tot aan de schroevendraaier“. Dus we maken geen apparaten open, en we boren bijvoorbeeld ook geen gaten om kabels weg te werken. We kunnen natuurlijk wel de stekker van uw apparaat aansluiten. 

We werken “tot aan de schroevendraaier“. Dat betekent dat we bijvoorbeeld geen apparaten uit elkaar halen en geen gaten boren.

Dat we niet met schroevendraaiers werken heeft alles te maken met de vorige alinea: we bieden alleen diensten aan, die we ook echt aankunnen. Onderaan deze pagina vindt u enkele voorbeelden van hoe wij omgaan met “hardwareproblemen”.

En als het toch niet lukt?

Maar zelfs van de problemen waar wij goed in zijn, en die we dus wel uitvoeren, zit er soms één tussen die we niet tijdens de eerste afspraak kunnen lossen.

Uiteindelijk is (bijna) elk probleem wel oplosbaar, maar de vraag is wel of dat tegen redelijke kosten te realiseren is. Soms zal onze student u dat aangeven, en dan kunt u zelf die afweging maken. U kunt dan kiezen of het u dat geld waard is. Maar u kunt ook aangeven dat u het dan liever anders oplost (bijvoorbeeld met een ander programma, of op een andere manier). Zo zal onze student tijdens de afspraak proberen kritisch met u mee te denken. Hiermee houden we de kosten laag, terwijl we toch een goede oplossing realiseren. Onderaan deze pagina vindt u enkele voorbeelden van lastige situaties, en hoe wij hiermee omgaan.

Heeft u een klacht?

Als u deze pagina bekijkt, dan heeft u misschien een klacht over onze afspraak. In dat geval nodigen we u uit om het formulier hieronder in te vullen. We gaan serieus met klachten om en doen ons best elke klacht tot een goede afronding te brengen.

Met het formulier kunt u ons in één keer alle informatie geven, zodat wij het probleem snel en goed voor u kunnen oplossen. Wel zo prettig, want u wilt vast ook niet lang wachten op een goed werkende oplossing!

150 ictwaarborg 2

We doen ons best uw probleem in één afspraak op te lossen. Meestal lukt dat ook. Maar wat als het eens niet lukt? Op deze pagina vertellen we u wat de mogelijkheden zijn.

Zo gaan we om met deze lastige situaties…

Soms kunnen we een probleem niet oplossen, simpelweg omdat het buiten onze macht valt. Het is bijvoorbeeld een probleem bij de leverancier van een product of app, of de juiste oplossing heeft niet uw voorkeur. Wat doen we dan? We leggen het hieronder met enkele voorbeelden uit.

Misschien heeft u een geval wat hier sterk op lijkt. We horen dan toch graag van u (via het formulier hierboven), want elk geval kan nét weer anders zijn. Wat de oorzaak ook is: we doen altijd ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Dat beloven we!

Het lukte niet in één afspraak.

Soms lukt het niet om het probleem in één afspraak af te ronden. Bijvoorbeeld omdat de tijd op is, omdat er een extra apparaat of licentie nodig is, of gewoon omdat onze student graag met een collega wil overleggen. We ronden dan de eerste afspraak op een normale manier af, en maken een vervolgafspraak. We leggen hier graag uit hoe dat werkt.

Als het tijdens de eerste afspraak niet is gelukt het probleem op te lossen, dan kan het wrang voelen om ervoor te betalen. Maar zolang onze student geen fouten heeft gemaakt, of bijvoorbeeld (zeer) onervaren was, heeft hij desalniettemin goed werk voor u geleverd. Het is alleen nog niet af. Er blijkt meer werk nodig, om dit probleem op te lossen. We gaan dan graag nog voor u aan de slag!

Zo lossen we het op.

Als wij concluderen dat dit probleem niet binnen één afspraak is op te lossen, dan doen we het volgende:

  1. Tijdens of na de eerste afspraak blijkt dat er nog extra werk nodig is. Dezelfde student denkt met u mee hoeveel werk dit nog is. Soms kan hij/zij het via de mail kosteloos verhelpen. Anders stellen we een vervolgafspraak voor.
  2. Een vervolgafspraak is een speciale afspraak wanneer het probleem niet in één keer kon worden opgelost. Vaak krijgt u hierbij de voorfietskosten van ons cadeau! Zo heeft u geen extra kosten doordat het twee afspraken zijn geworden. We gaan gewoon door, waar we gebleven waren.
  3. Tijdens de vervolgafspraak proberen we het probleem alsnog op te lossen. We denken ook extra goed na over de voorbereiding. Zo doen we er alles aan om het nu helemaal af te maken.

Hardwareproblemen

Eerder op deze pagina vertelden we u al: wij lossen alleen problemen op waar we écht goed in zijn. Dus tot de schroevendraaier.

Hardwareprobleem of softwareprobleem: wat is het precies?

U kunt ons natuurlijk niet inhuren om de heg te snoeien, maar ook niet om bijvoorbeeld gaten te boren om een kabel weg te werken, of om uw computer of apparaat open te schroeven. Voor deze problemen is een student namelijk niet de juiste persoon. Het is dus belangrijk onderscheid te maken tussen twee soorten reparaties:

  • Hardware
    Reparaties waarvoor een schroevendraaier of ander gereedschap nodig is. Dat zijn reparaties waarbij we het apparaat bijvoorbeeld moeten openmaken. Dit noemen we “hardware”-reparaties. Deze reparaties doen wij niet.
  • Software/overig
    Daarnaast zijn er de reparaties die gaan over bijvoorbeeld instellingen, drivers, programma’s, virussen, knopjes en vinkjes. Dat zijn alle problemen die we met de muis en het toetsenbord te lijf kunnen. Ook het aansluiten van stekkers en kabels zonder dat we hoeven schroeven doen we graag voor u. 

Het kan zijn dat we bij aankomst constateren dat er sprake is van een probleem dat wij niet kunnen oplossen. Bijvoorbeeld omdat het een hardwareprobleem is.

We vertellen u dan wat de oorzaak is, en wat er moet gebeuren om het te repareren. En onze student kan ook meedenken over de wenselijkheid ervan (bijvoorbeeld: is uw 5 jaar oude computer deze reparatie nog waard?). Maar hij/zij kan het niet voor u afmaken.

Wat we voor u kunnen doen.

Natuurlijk mag u dan wel van onze student verwachten dat dit binnen redelijke tijd wordt vastgesteld. Dan betaalt u bijvoorbeeld alleen de minimumafname (een halfuur hulp, plus voorfietsen). Maar soms heeft een probleem de kenmerken van een hardware- én een softwareprobleem. Dan zal onze student met u overleggen. Ons voorstel zal meestal zijn om éérst alle software-oplossingen te proberen. Want die oplossingen zijn vaak (veel) beter voor uw portemonnee, en voor het milieu.

Maar als alle software-oplossingen niet werken, dan kan het zijn dat we alsnog constateren dat een bepaald onderdeel vervangen moet worden. Ook dan is onze student altijd duidelijk en specifiek: u weet precies welk onderdeel er vervangen moet worden, en hoe onze student dat heeft vastgesteld. Zo maakt u geen onnodige kosten als u een nieuw onderdeel aanschaft, bijvoorbeeld.

Wat u hiervoor betaalt.

In zo’n geval betaalt u onze student voor de gewerkte tijd. U heeft dan soms nog geen werkende oplossing. Maar u weet wel dat we al het mogelijke hebben gedaan om het onnodig weggooien van (een onderdeel van) uw computer te voorkomen.

En u weet precies welk onderdeel er kapot is, en wat redelijke kosten zijn om het te maken. Zo kunt u dat probleem aan een andere specialist voorleggen, zonder dat u dáár met onnodige kosten wordt opgezadeld!

Garantie op uw apparaat

U heeft fabrieksgarantie op een probleem

Het kan zijn dat we tijdens uw afspraak vaststellen: dit apparaat is kapot. De beste keuze is dan meestal om de garantie in te roepen, van de (web)winkel die het product aan u verkocht. De verkoper is dan vaak verplicht het apparaat te vervangen of te repareren. Dus voor u is dat waarschijnlijk een goede optie. Onze student kan dan niet veel meer doen, dan dit aan u te laten weten. Als u dat wil, kan hij de garantieaanvraag ook voor u indienen bij de verkoper, en zelfs helpen het product in te pakken voor verzending.

De betaling voor deze werkzaamheden

We kunnen het probleem dan niet (helemaal) oplossen tijdens deze afspraak. Toch moet u hiervoor gewoon betalen. Onze student heeft u immers goed geholpen. En onze student is niet de fabrikant, en is dus niet verantwoordelijk voor het feit dat de fabrikant een kapot product heeft afgeleverd.

Het oplossen duurde langer dan verwacht.

Voor de meeste problemen weten we vrij goed hoe lang dit gebruikelijk duurt. Een APK duurt bijvoorbeeld meestal één tot anderhalf uur. En een herinstallatie van Windows duurt meestal ongeveer twee uur. Maar dit zijn natuurlijk maar gemiddelden. Het kan ook langer duren:

  • Tijdens de afspraak zal de student u veel ruimte geven om uw vragen te stellen, en zo zal hij mogelijk ook andere problemen voor u oplossen. Daardoor kan het langer duren dan u of wij hadden verwacht. 
  • Het kan ook dat het probleem ‘dieper zit’ of lastiger is, dan we van tevoren hadden gedacht. Wij proberen op basis van uw omschrijving het probleem in te schatten. Maar dat is natuurlijk maar een schatting, omdat we het probleem zelf nog niet gezien hebben. 

In deze beide gevallen kan het dus langer duren dan we hadden gedacht en gehoopt. Of sneller natuurlijk! Maar hoe lang het ook duurt: onze student heeft u dan wél goed geholpen. We vinden het dan ook eerlijk dat u hem of haar betaalt voor alle gewerkte tijd. U betaalt ons immers per kwartier.

U mag wel op elk moment aangeven dat u de afspraak wilt afbreken, om verdere kosten te voorkomen. Maar in dat geval lukt het ons natuurlijk niet om het probleem op te lossen: we zijn immers nog voor u bezig. Onze student kan u adviseren bij deze keuze.

Wat mag u van een student verwachten?

Het kan dus langer duren omdat het een complex probleem is. Maar het kan ook langer duren doordat de student het probleem (nog) niet kende of onervaren was.

Het is dan goed om duidelijk te maken wat u van een student mag verwachten. Want een student heeft nog niet álle ervaring, die een professional heeft. Toch is een student een logische keuze, want studenten zijn enthousiast, snel, leergierig en veel voordeliger. Wij vinden dat een student u daardoor vaak veel beter kan helpen!

Maar heel eerlijk: soms moeten we wel even zoeken naar een oplossing. Want elke afspraak is weer anders. U mag van onze student verwachten dat hij voldoende kennis heeft om op zoek te gaan naar een oplossing. Daarbij zal hij bijvoorbeeld sites als Google, Stack Overflow en Youtube gebruiken. Door onze leergierigheid en scherpe tarieven, kan een student zo veel problemen tegen een eerlijke prijs voor u oplossen.

Als het (echt) te lang duurt.

Ondanks onze selectie en training, kan het zijn dat onze student een (zeer) onervaren indruk op u maakt. De kans dat dit gebeurt is niet groot, omdat onze student zich vóór de afspraak voorbereidt.

Maar misschien heeft hij/zij dit niet goed gedaan? Dat vinden wij, net als u, dan een teleurstelling. En daar past dan ook een goede oplossing bij.

Als dit gebeurt, dan zal de student dit vaak al zelf aangeven. Laten we het ‘beroepseer’ noemen: we willen gewoon een goed resultaat neerzetten. Omdat onze student het leuk vindt om iets bij te leren, en u graag zo goed mogelijk wil helpen, kan hij u bijvoorbeeld een kleine korting geven. Is dat nog niet gebeurd? Dan kunt u met het formulier op deze pagina een klacht indienen. Dat klinkt heel zwaar. Maar wij denken vooral aan de oplossing die bij de klacht hoort. Zullen we daarnaar zoeken? We horen het graag!

Problemen in een programma of (online) dienst van een ander bedrijf

Tegenwoordig gebruiken we steeds meer apps en online diensten. Bijvoorbeeld uw e-mail of Facebook-account, of de Buienalarm app. Goed nieuws: wij kunnen ook problemen aan deze diensten en apps bijna altijd oplossen. Maar soms zit er een beperking, of een fout (bug) in zo’n dienst. In dat geval houdt het voor ons op: het bedrijf moet dat dan eerst zélf oplossen.

Twee voorbeelden

Voorbeeld 1: stel, Facebook heeft uw account geblokkeerd omdat u gehackt bent. Wij kunnen dat dan vaak deblokkeren. Maar het kan zijn dat Facebook dat weigert te doen. Wij helpen u dan door alles te doen wat binnen onze macht ligt. En door onze kennis, vergroten we de kans enorm dat uw account succesvol wordt gedeblokkeerd. Maar uiteindelijk blijft de keuze aan Facebook. Het kan dus zijn dat het eindresultaat teleurstellend is, doordat Facebook niet meewerkt. Wij kunnen daar niets aan doen.
Voorbeeld 2: uw cartridges worden niet meer geaccepteerd door uw printer. U heeft de cartridges laten vullen, of heeft een ander merk gekocht dan uw printer-fabrikant aanraadt. We begrijpen dat heel goed! Maar de fabrikant is hier niet blij mee; ze besluiten met een automatische update dit soort cartridges te blokkeren. Wij kunnen soms de vorige versie terugzetten. Maar soms is ook dat geblokkeerd. Wij kunnen dan niets anders doen, dan uitleggen dat de fabrikant uw printer heeft aangepast, en dat hierdoor uw cartridges waardeloos zijn geworden.

Wat we voor u (kunnen) doen

Dan kunnen we bijvoorbeeld wel namens u contact opnemen met het bedrijf. Onze student biedt dat dan ook aan. Vaak levert dat alsnog een oplossing op, want het bedrijf kan het probleem dan oplossen, en u laten weten wanneer het is opgelost. En door zijn/haar kennis, kan de student precies het juiste bericht sturen. Maar soms reageert het bedrijf niet, of zijn ze niet beschikbaar voor support. In dat geval kunnen wij het probleem misschien niet (of niet helemaal) oplossen.

We laten u dan weten wat het probleem is, en leggen uit dat dit aan het bedrijf ligt. En we proberen het probleem bij het bedrijf voor u aan te kaarten. Soms kunnen we nog een alternatief aanraden. Maar daarna houdt het voor ons helaas op. Wij hebben er alles aan gedaan; het is nu aan het bedrijf om het op te lossen.

De betaling voor onze werkzaamheden

Onze student rekent de afspraak dan gewoon met u af. Wel kunnen we bijvoorbeeld een vervolgafspraak maken, voor als het bedrijf heeft gereageerd op onze melding. Daarvoor betaalt u dan ook het normale tarief.

Een oplossing die voor u niet acceptabel is.

Computers veranderen constant. Neem bijvoorbeeld Windows 10: elk kwartaal is er een nieuwe versie. En hoewel het versienummer (10) hetzelfde blijft, verandert er heel veel achter de schermen. Het kan best zijn dat hierdoor een programma dat u gebruikte, niet meer blijft werken. Wij proberen dat graag voor u op te lossen!

‘Bijwerkingen’ bij onze reparatiewerkzaamheden

Maar soms is voor zo’n oplossing, iets vervelends nodig. Wij noemen dat ook wel een ‘bijwerking‘ van de reparatie. Bijvoorbeeld:

  • het bijwerken van een programma, waardoor het wel weer werkt, maar er ook anders uit komt te zien;
  • het opnieuw installeren van uw computer, zodat de computer er wat anders uit komt te zien;
  • het kopen van een betaalde ‘upgrade’ of licentie, of van een bepaald nieuw apparaat (zoals: een router, versterker, etc.), wat geld kost.

Wij zullen dat altijd met u proberen te overleggen. Misschien wilt u het liever hetzelfde houden of wilt u er geen kosten voor maken. Dan horen wij dat graag: want we proberen uw vragen en problemen op te lossen, op een manier die bij u past!

U bepaalt wat wij doen

Maar soms zijn die ‘bijwerkingen’ echt nodig voor een goede oplossing. Dan moeten we, samen met u, een keuze maken:

  1. we lossen níet het probleem op, maar u heeft ook geen bijwerkingen, OF
  2. we zorgen wél voor een oplossing, en u zult dus wel de bijwerkingen ervaren; wij doen natuurlijk ons best om die zoveel mogelijk voor u te vermijden, of makkelijker te maken, met bepaalde instellingen of programma’s. Maar we kunnen het niet (helemaal) voor u wegnemen.

De betaling voor onze werkzaamheden

Onze student zal u deze opties duidelijk uitleggen, en u daarbij adviseren. We hopen dat u ons advies waardevol vindt en dat we u goed hebben geholpen door uw opties duidelijk uit te leggen. Uiteindelijk volgen we altijd uw keuze. Wat u ook kiest: omdat onze student alles heeft gedaan wat u van hem mocht verwachten, moet u gewoon betalen voor onze hulp. 

Het probleem leek opgelost, maar is na een tijdje toch weer terug.

Als onze student bij u langskomt, probeert hij/zij het probleem op te lossen, in zo min mogelijk tijd. Want hoe sneller we klaar zijn, hoe lager uw kosten. Daarbij lopen we vaak tegen de vraag aan:

Hoe lang testen we voordat we vinden dat het werkt?

We moeten soms een afweging maken:

  • óf we werken altijd éxtra lang, en weten dan 100% zeker dat het is opgelost. Dat kost bij elke afspraak bijv. een uur extra.
  • óf we testen of het probleem nu lijkt opgelost, en als het dan tóch terugkeert, komen we graag nog eens langs. Dat uurtje testen hebben we u bespaard, en kunnen we nu aan het echte probleem besteden.

Dit is vooral relevant bij problemen die zich slechts soms voordoen. Bijvoorbeeld:

  • Uw wifi-netwerk doet het vaak niet. Onze student komt langs, en verbetert de instellingen. Hierna werkt het wel. Maar dat het nú werkt, betekent niet dat het altijd zal blijven werken. Omdat een wifi-netwerk soms na een tijdje pas slecht(er) begint te werken (wist u dat: dat komt doordat de netwerk(en) van uw buren ‘vechten’ om de beschikbare ruimte/kanalen), is de enige manier om het écht goed op te lossen om (bijvoorbeeld) nog een uur te blijven testen. Maar dat maakt de afspraak natuurlijk ongewenst duur.
  • Soms geeft een programma dat u vaak gebruikt een foutmelding. Onze student controleert de instellingen en zorgt dat er geen fouten meer in het programma zitten. Het werkt tijdens de afspraak verder vlekkeloos. De student kan dan nog een uur blijven en het programma steeds open en dicht klikken om te kijken of het probleem nog eens terugkomt, maar dat is zonde van de tijd (en kosten). 

We ronden de afspraak dus af.

Vaak kiezen we er dus voor de oplossing te testen, en de afspraak dan af te ronden als het werkt. We weten dan misschien niet 100% zeker dat het probleem écht is opgelost. In ruim 99% van de gevallen blijkt dat wel het geval. In al die gevallen hebben we u veel onnodige kosten bespaard.

Maar soms kan het probleem toch terugkeren. Misschien al binnen enkele dagen. Of pas na een week. Geen zorgen: dan komen we graag nog eens terug!

Vervolgafspraak: we ronden het graag helemaal af.

Onze student komt dan nog een keer bij u langs.

  1. We maken een vervolgopdracht aan voor uw student. Hij of zij kent het probleem immers al, en kan de draad oppakken waar hij of zij gebleven is. Of, als u dat wil, dan vragen we een collega om het af te maken. De studenten zorgen dan kosteloos onderling voor de overdracht van hun kennis.
  2. Tijdens deze tweede afspraak lossen we het probleem graag verder op. Het kan zijn dat we u vragen om in de tussentijd nog een paar oplossingen te proberen. Want hoe beter we weten wanneer het probleem zich voordoet, hoe groter de kans dat we het helemaal kunnen oplossen!
  3. Soms vragen we onze student om afstand te doen van zijn/haar voorfietsvergoeding voor de tweede afspraak. Zo komen we u dan tegemoet in de kosten. Het is dan alsof de eerste afspraak nooit echt is “afgerond”: we gaan gewoon verder waar we gebleven zijn. Zonder dat er voor u extra kosten zijn omdat het 2 afspraken zijn geweest.
029 student 1

Ook in lastige situaties doen we er alles aan om het voor u op te lossen. Hiernaast noemen we enkele voorbeelden.

Klachtenformulier

Heeft u een klacht over een afspraak? Laat het ons weten!

Hoewel een formulier misschien afstandig voelt, wordt uw klacht gewoon door een mens afgehandeld. Maar met het formulier hebben we alle informatie die we nodig hebben, zodat we uw klacht zo snel mogelijk op kunnen lossen. Bijvoorbeeld door (opnieuw) een student bij u langs te sturen.

150 ictwaarborg

Voorwaarden Kwaliteitsgarantie

Zoals gezegd: wij staan voor onze mensen. U mag kwaliteit van ons verwachten!

Als u ontevreden bent over onze hulp, en u vindt dat dat komt door een onervaren of slecht voorbereide student, dan geldt mogelijk onze Kwaliteitsgarantie. Wij willen dan graag van u horen, zodat we het voor u kunnen oplossen. Zie ook “Hoe wij omgaan met deze situaties“.

Soms geven we u graag korting. Dit zijn de voorwaarden:

  • U bent geholpen door onze student, en u heeft hiervoor betaald.
  • De student had geen ervaring met, én heeft zich niet voorbereid op, de problemen die u bij uw aanvraag heeft vermeld.
  • Hierdoor heeft de afspraak onnodig lang geduurd, of is de afspraak niet succesvol afgerond. Een andere student had dit in dezelfde tijd/omstandigheden wél kunnen oplossen.
  • Met andere woorden: u mocht méér van ons verwachten, dan u heeft gekregen.

Jammer dat het hierdoor mis is gegaan. We lossen het graag voor u op!

 

Zo werkt de Kwaliteitsgarantie

Als u aan de hiervoor genoemde voorwaarden voldoet, dan lossen we dit altijd netjes op: we maken een vervolgafspraak.

De student bereidt zich extra voor, of we vragen een collega langs te gaan (onder voorbehoud van beschikbaarheid).

We komen u tegemoet in de kosten van deze tweede afspraak. Soms betaalt u bijvoorbeeld geen voorfietskosten, of krijgt u een halfuur korting. U krijgt nooit meer korting dan u voor de eerste afspraak heeft betaald.

We geven garantie in de vorm van een vervolgafspraak. We betalen geen afgeronde afspraken terug.

De kwaliteitsgarantie geldt alleen als wij het probleem alsnog voor u mogen oplossen. Dat is omdat onze student dan kan onderzoeken wat er fout is gegaan. We geven dus garantie in de vorm van een vervolgafspraak. We betalen geen afgeronde afspraken terug.

 

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!