Computerhulp aan Huis

 

Op zoek naar goede Computerhulp aan Huis? Maak nu een afspraak voor hulp bij computerproblemen. Onze studenten zijn enthousiast en leggen graag uit wat ze doen. Zo kunt u het de volgende keer zelf!

Maak nu een afspraak en maak kennis met uw eigen Computerstudent:
Een ervaren student aan huis, voor al uw vragen en problemen.

Maak kennis met onze Computerstudent.

Waar mogen we u mee helpen?

Sterk wachtwoord kiezen

Hoe beheer ik veilig mijn wachtwoorden?

Hoe beheer ik veilig mijn wachtwoorden?

Sterk wachtwoord kiezenHoe goed is uw wachtwoord? Regelmatig blijkt uit onderzoeken dat men nog steeds onveilige wachtwoorden gebruikt. Hackers verkrijgen zo eenvoudig toegang tot uw e-mail, social media en andere vertrouwelijke data. Dat wilt u toch niet?

Wij helpen u graag bij het kiezen van een goed wachtwoord. Het beste wachtwoord is volledig ‘willekeurig’. Kiest u liever zelf een wachtwoord? Dan een aantal tips:

 1. Gebruik geen persoonlijke gegevens in uw wachtwoord (zoals uwnaam123). Dit is eenvoudig te raden.
 2. Kies een wachtwoord met een redelijke lengte. 8 tekens is netjes, 10 is beter.
 3. Maak gebruik van hoofdletters en speciale tekens. Een wachtwoord van 8 tekens met slechts letters en cijfers is honderden keren zo snel te kraken als een wachtwoord met (hoofd)letters, cijfers en speciale tekens. Dat scheelt!
 4. Niet de populairste: maak gebruik van verschillende wachtwoorden. Zie ook ‘Eenvoudig wachtwoorden onthouden’, onderaan deze pagina.

Help mij kiezen

Vindt u het lastig om een goed wachtwoord te verzinnen? Het beste is een volledig willekeurig wachtwoord. Onze wachtwoord-robot ‘verzint’ er graag een voor u. Noteer het wachtwoord wel meteen op een geheime plek, want hij bewaart het niet voor u.

[Wachtwoord-generator]

Wie mag mijn wachtwoord weten?

Niemand. Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Uw bank zal u er bijvoorbeeld nooit om vragen. Mocht onze student uw wachtwoord nodig hebben, bijvoorbeeld om uw e-mail in te stellen, dan stellen we altijd voor dat u het zelf intypt. U kunt onze student overigens vertrouwen, we komen geheimhouding met u overeen. Maar het beste is uw wachtwoord 100% geheim te houden, en wij willen u daarin het goede voorbeeld geven.

Eenvoudig uw wachtwoorden onthouden

Eerder op deze pagina raadden we u aan verschillende wachtwoorden te gebruiken. Dat is zeer verstandig: het komt bijvoorbeeld voor dat sites gehackt worden. Alle wachtwoorden komen dan ‘op straat’ te liggen. Een hacker kan dan zeer eenvoudig op al uw andere accounts inloggen, omdat daar hetzelfde wachtwoord gebruikt is.

Ik hoor vaak van klanten dat ze verschillende wachtwoorden te ingewikkeld vinden. De oplossing is het gebruiken van een wachtwoord beheerder. Sla uw wachtwoorden niet op in een onveilig Word- of Excel-document, maar kies voor een (gratis) wachtwoordbeheerder. De meeste browsers kunnen dit al, maar kijk ook eens naar de gratis tools keepass of lastpass. Zij onthouden al uw wachtwoorden in een zwaar beveiligde applicatie.

Hulp nodig?

Succes met uw wachtwoorden! We hopen dat u dit een interessant artikel vindt. Wekelijks schrijft één van de medewerkers van Uw Computerstudent een blog waarmee we u helpen nóg meer uit uw computer te halen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om onze klanten te helpen.

Ik kan me voorstellen dat u nog vragen heeft. Onze computerstudenten zijn opgegroeid met de PC en weten als geen ander hoe u het beste met uw online veiligheid om kunt gaan. Boek een slimme student. We helpen u graag met uw beveiliging! Of met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

 

Ervaren Computerstudent aan huis

Uw Computerstudent biedt Computerhulp en Computerles aan Huis. Onze student komt bij u aan huis. Zie ook onze eerlijke tarieven of maak direct een afspraak.

Afspraak maken

skype op ipad

Skype gebruiken op de iPad

Skype op de iPad, super handig! Nu we elkaar even niet in het echt kunnen spreken, is het handig om te weten welke opties er zijn om gezellig te videobellen met bijvoorbeeld uw kinderen of kleinkinderen. skype op ipad

Wist u dat Skype niet alleen voor uw laptop is? U kunt Skype ook heel goed op uw iPad gebruiken! Hoe werkt dat? Onze student heeft het voor u uitgezocht!

Open de App store op uw iPad en zoek Skype. U kunt de app hier gratis downloaden.

Aanmelden bij Skype op uw iPad:

 • Open de app.
 • Heeft u nog geen Skype account?
  • Tik op maak account;
  • Tik op akkoord;
  • Vul uw persoonsgegevens in;
  • Tik op maak account.
 • Heeft u al een Skype account?
  • Tik op Skypenaam of Microsoft account;
  • Typ uw inlogegevens;
  • Tik op aanmelden.

Belangrijk: de app heeft toegang nodig tot uw microfoon en camera. De app vraagt hiernaar, tik op OK.

Uw profiel instellingen op Skype

Elke Skype gebruiker heeft een profiel, hier kunt u de profielfoto bekijken en instellen of u beschikbaar bent om te bellen.

 • Tik onderaan op mijn info;
 • Tik op uw profielfoto of op het poppetje met een rondje;
 • U kunt nu kiezen uit zelf een foto maken, een bestaande foto kiezen of om de bestaande foto te verwijderen;
 • Kies een profielfoto en tik op ok;
 • Onder de foto staat ‘status’. Hier kunt u aangeven of u beschikbaar bent om te bellen.

Videobellen!

U bent er klaar voor! Voeg een contactpersoon toe en begin met bellen. Om iemand te kunnen bellen met Skype op uw iPad heeft u zijn/haar Skypenaam nodig.

 • Tik op contacten;
 • Tik op het poppetje met een plus naast het hoofd;
 • Typ de Skypenaam van wie u wilt bellen;
 • Tik op de naam;
 • Tik op Verzend contact verzoek;
 • De persoon staat nu in uw contacten. Als hij/zij uw uitnodiging heeft geaccepteerd kunt u gaan bellen;
 • Tik op de contactpersoon met wie u wilt bellen;
 • Tik rechts bovenaan op de camera als u elkaar wilt zien, tik op de telefoon als u alleen elkaar wilt spreken.

6 handige tips voor uw iPad die u écht wilt weten

Meer handige iPad tips vindt u hier: 6 handige iPad tips die u écht wilt weten!

Tot slot.

We hopen dat u dit een interessant artikel vindt. Wekelijks schrijft één van de medewerkers van Uw Computerstudent een blog waarmee we u helpen nóg meer uit uw computer te halen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om onze klanten te helpen.

Wilt u meer weten over Skype op uw iPad? Wij geven u graag meer iPad tips! Boek dan nu een slimme student. We helpen u graag! Ook met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

4 Valentijnsapps die ook na Valentijnsdag nog handig zijn

4 Valentijnsapps die ook na Valentijnsdag nog handig zijn

Kitchen Stories

Bent u deze Valentijnsdag van plan om romantisch samen te koken? Of gaat u koken voor uw geliefde maar zoekt u nog goede recepten? Met de app van Kitchen Stories kunt u gemakkelijk een lekker recept vinden om te koken. En laat u niet afschrikken door de naam, er staan heel veel Nederlandse recepten in deze app! Gratis voor Apple en Android.

IENS

Toch liever uit eten? Met de restaurantapp IENS kunt u bij veel restaurantjes een tafeltje reserveren. Ook kunt u reviews lezen voor u reserveert, wel zo handig! De app van IENS bevat allerlei soorten restaurants, van de Aziatische keuken tot sterrenrestaurants. Waar heeft u trek in? Gratis voor Apple en Android.

Greetz

Wilt u alleen een kaartje sturen? Dat kan natuurlijk ook! Met de Greetz app kiest u gemakkelijk een mooie Valentijnskaart. U kunt ook uw eigen kaart ontwerpen, bijvoorbeeld met een mooie foto er op. De kaarten zijn ongeveer even duur als in de winkel, dus voor de kosten hoeft u het niet te laten! Gratis voor Apple en Android

Fingle

Weet u even niet meer waar u het over moet hebben tijdens uw romantische diner? Met de app Fingle kunt u op een grappige manier in contact komen met uw geliefde. U speelt Twister met uw vingers, dus het kan gewoon op tafel. Gratis voor Apple.

AVG voor ondernemers

AVG voor ondernemers

Sinds 25 mei 2018 dient u als ondernemer te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Even opfrissen: waarvoor is de AVG ook alweer?

De AVG is er voornamelijk om de privacy van consumenten beter te waarborgen. De verantwoordelijkheid komt meer bij organisaties en ondernemers zoals u te liggen. Voor uw organisatie is een website die AVG-proof is dan ook onmisbaar.

Waar moet mijn website aan voldoen om AVG-proof te zijn?

Privacyverklaring

Als ondernemer levert u diensten en/of goederen aan klanten. Hiervoor heeft u klantgegevens nodig. In een privacyverklaring vermeldt u wat er gebeurt met deze gegevens en waarvoor u ze gebruikt. Voor de AVG moet er een duidelijke en transparante privacyverklaring op uw website te vinden zijn.

In een privacyverklaring moet onder andere het volgende te vinden zijn:

 • Hoelang u deze persoonsgegevens bewaart?
 • Worden de gegevens gedeeld met anderen?
 • Wat zijn de rechten van een klant omtrent deze gegevens?

Wilt u er zeker van zijn dat u een volledige en correcte privacyverklaring gebruikt? Creeër er dan eenvoudig een via de Privacyverklaring-generator. Binnen enkele vragen heeft u AVG-ready privacyverklaring.

Users in WordPress

Volgens de AVG dienen alleen bevoegde medewerkers toegang te hebben tot persoonsgegevens. Ook in WordPress is het belangrijk op te letten welke gebruikers welke rechten hebben.

Zo kunt u bijvoorbeeld een designer alleen rechten geven tot de website elementen en niet de verstuurde klantgegevens.

(Contact)formulieren

Contactformulieren zijn erg veel voorkomend. Volgens de AVG moeten de gegevens van deze formulieren correct worden gebruikt. Zo mag u het mailadres van een contactformulier zonder toestemming niet gebruiken voor een nieuwsbrief of dergelijke mailing.

Het geven van toestemming voor een nieuwsbrief kan via een apart aanvinkboxje. Daarnaast is het niet meer toegestaan vooraangevinkte boxen te gebruiken. Gebruikt u Mailchimp voor het sturen van nieuwsbrieven? Bekijk dan eens de blog van Mailchimp over het gebruik in combinatie met de AVG.

WordPress-plugins

Ook WordPress-plugins maken gebruik van persoonsgegevens. Deze plug-ins moeten in lijn zijn met de AVG. Het (onbewust) onnodig verzamelen van gegevens via plug-ins is dus niet toegestaan. Maakt u veelvuldig gebruik van plug-ins? Maak dan een lijst van de gebruikte plug-ins en welke data zij verzamelen.

Beschermd inloggen

Uw klantgegevens moeten goed beveiligd zijn. Dat begint met een sterk wachtwoord, maar daar blijft het niet bij. We raden u aan two-factor-authentication te gebruiken, van bijvoorbeeld Google. Bovendien kunt u gemakkelijk inloggen via Google; de beveiliging van uw gegevens wordt aanzienlijk verbeterd.

Beveiligde verbinding

Om een beveiligde https verbinding met uw website te kunnen maken, heeft u een SSL certificaat nodig. Met een SSL certificaat wordt het verkeer tussen de gebruiker en de website versleuteld, waardoor gegevens als wachtwoorden en betaalgegevens niet kunnen worden onderschept. Wist u dat u vanaf het Ondernemer-hostingpakket een gratis SSL certificaat bij ons krijgt! Onze overzichtelijke zakelijke hosting pakketten vindt u hier.

Cookies

Als laatste maar zeker niet onbelangrijk: het correct gebruik van cookies op uw website.

Er zijn 3 soorten cookies te onderscheiden:

 • Functionele cookies: deze zijn nodig om uw website goed te laten functioneren, denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van het winkelmandje.
 • Analytische cookies: hiermee worden statistieken gebruikt om de prestaties van websites te onderzoeken. Ook Google Analytics maakt hier gebruik van!
 • Tracking cookies: deze cookies worden voornamelijk voor marketingdoeleinden gebruikt. Zo is het mogelijk het surfgedrag van bezoekers bij te houden en hier gericht op te adverteren.

 

Mits ze geen inbreuk maken op de privacy van gebruikers, hoeft er volgens de Nederlandse cookiewet geen toestemming voor de eerste twee te worden gevraagd. Voor tracking cookies moet daarentegen altijd toestemming worden gevraagd. Toestemming kan worden gevraagd via een cookie banner met daarbij een verwijzing naar uw cookieverklaring.

Tot slot.

Is uw website al helemaal AVG-proof? Goed bezig! Of bent u nog op zoek naar een student die uw website volledig checkt op de AVG? Onze studenten weten alles over het aanpassen van uw website op de AVG. Ze kunnen uw website AVG-proof maken, adviseren hoe u zelf het beste de AVG regelgeving kunt implementeren en onze studenten denken graag met u mee als u nog andere vragen heeft rondom de AVG.

Ook als uw website nog helemaal niet voorbereid is op de AVG-regelgeving staan onze studenten voor u klaar. Ze nemen de huidige staat van uw website door en checken op elk aspect of deze hieraan voldoet. Wilt u meer weten of gelijk een afspraak maken? Kijk dan eens op de online website hulp of neem contact op met ons via info@uwcomputerstudent.nl. Tot snel!

Méér dan websites.

Er komt veel kijken bij het starten van uw bedrijf. Bijvoorbeeld het aanvragen van uw domeinnaam (bijv. uwbedrijf.nl), het instellen van e-mailadressen, of bijvoorbeeld de Apps die u nodig heeft. Denk aan een CRM, online agenda, webshop of administratie en boekhouding. Ook hierbij helpt onze student u graag.

Website Hulp op Afstand

Werkt uw website niet meer? Heeft u problemen bij het aanpassen van uw website of lukt het niet om plugins te installeren?Of wilt u hulp bij het onderhouden van uw website. Backups, updates en probleemoplossingen zijn voor ons geen probleem. En met Hulp op Afstand boekt u zelf een afspraak in met één van onze website studenten. Handig voor al uw kleine vragen!

Aan de slag?

Bent u ondernemer en wilt u een succesvolle website? Dan staat Uw Computerstudent voor u klaar! Met een ervaren student, onder professionele begeleiding bieden we u een succesvolle website tegen een scherpe prijs.

We staan dagelijks van 9:00 tot 21:00 uur voor u klaar op 085 888 22 55 en op info@uwcomputerstudent.nl Of verstuur het formulier. 

Meer informatie of een offerte? Vul dan nu het formulier in. Als u al weet wat u zoekt dan horen we dat graag. We bespreken de mogelijkheden dan met u. 

 

“Waar mag ik u mee helpen? Ik sta voor u klaar. Zullen we eens (vrijblijvend) bellen om de mogelijkheden te bespreken? Ik kan dan een offerte maken, of een advies geven. Ik kijk uit naar uw telefoontje!”

Angie van Wijngaarden

Office Manager bij Uw Computerstudent

 

Bel nu 085 888 22 55 en spreek met Angie of één van haar collega’s. We staan voor u klaar!

De beste klantenkaart apps

De beste klantenkaart apps

De beste klantenkaart apps

Misschien herkent u het well; U staat bij de kassa in de supermarkt en de caissière vraagt of u een klantenkaart heeft. Zonder klantenkaart loopt u immers korting mis! Helaas bent u de kaart thuis vergeten. Even naar huis lopen om hem op te halen is natuurlijk geen optie. Gelukkig is hier nu een oplossing voor gevonden, de klantenkaart app op uw telefoon. Wij zetten voor u de beste klantenkaart apps op een rijtje. Zo heeft u altijd elke klantenkaart bij u!

 

 • Stocard 

Stocard is op dit moment de bekendste klantenkaart app in Nederland, maar in principe doet hij hetzelfde als alle andere apps in dit rijtje met de beste beste klantenkaart apps. U kunt klantenkaarten naar keuze toevoegen, en mocht een kaart niet direct ondersteund worden,  kan dit ook handmatig. Dat is dan ook het echte voordeel van deze app.

Stocard

 

 

 

 

 • OK 

OK is de Nederlandse variant van de klantenkaart app Stocard. U zet al uw pasjes in de app maar daarnaast laat de app ook alle reclame folders zien.. Mocht u voor deze app kiezen, houd er dan rekening mee dat u meldingen kan krijgen van nieuwe aanbiedingen bij winkels waar u een klantenkaart voor toegevoegd hebt. Daarnaast is het aanmaken van een account verplicht. Een groot voordeel is wel dat u ook uw bankrekening kan koppelen om er in winkels mee te betalen, zoals in vestigingen van de Bruna en Dekamarkt.

ok

 

 

 

 

 • MijnKassabon

MijnKassabon is onze favoriete app voor het digitaliseren van al uw klantenkaarten. Ons favoriete onderdeel is de mogelijkheid om kassabonnetjes te bewaren. Zo kunt u al uw bonnetjes digitaliseren en opslaan in de app. Heeft u een bon ingescand? Dan kunt u er direct een notitie bij zetten, zoals de aankoopdatum. Zo heeft u alle informatie direct op uw smartphone staan. De app biedt ook een ‘budgettool’, zodat u op de hoogte blijft van uw uitgaven. Dat is handig als u een beperkt budget heeft of gewoon wat op de centjes wil letten. Bonnetjes delen kan makkelijk via e-mail of bijvoorbeeld WhatsApp.

mijn kassabon app

 

 

 

 

De beste beste klantenkaart apps zijn gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Mocht u er toch niet uitkomen of heeft u een andere vraag over uw telefoon? Maak dan een afspraak met een van onze computerstudenten. Zij kunnen u niet alleen bij computerproblemen, maar ook met uw telefoon helpen!

Boek vandaag uw student!

Student Computerhulp aan Huis, ideaal voor:

Laptop reparatie

 • Opschonen en versnellen
 • Beveiliging en privacy
 • Internetproblemen oplossen
 • Windows en Apple
 • Mail instellen
 • Virus verwijderen
 • Computerles

Telefoon en tablet

 • Nieuwe tablet installeren
 • Instellen van mail en internet
 • Hulp en uitleg bij gebruik
 • Downloaden van de juiste apps
 • Opschonen en versnellen
 • Tabletles

Al uw apparaten

 • Hulp bij printers, televisies, smartwatches, etc.
 • Instellen van netwerken en NAS
 • Ander apparaat? We zoeken het graag uit!

Een slimme Computerstudent bij u thuis voor een goede prijs!

Eenmalige hulp

Snel en goed geholpen, zonder vaste kosten.
10,50/kwartier
 • Voorfietskosten: € 8,50 per afspraak
 • Ervaren en communicatieve studenten, met kwaliteitsgarantie
 • Gratis virusscanner
 • Gratis jaarlijkse APK
 • Geen vaste kosten
 • Maak nu een afspraak voor eenmalige hulp!

Hulp op Afstand

Ook online helpen we graag
0.65/minuut
 • Vandaag nog online geholpen
 • 0.65 cent per minuut voor leden, 0.75 cent per minuut voor niet-leden
 • Opstartkosten per gesprek €4,-
 • Maak nu een afspraak voor eenmalige hulp!
N

Snel & Vakkundig

Onze ervaren Computerstudenten zijn kundig en sociaal. Ook bieden wij een kwaliteitsgarantie.

N

Voor al uw vragen

Heeft u vragen over uw computer, tablet, telefoon, printer of een ander apparaat? Wij kunnen u helpen!

N

Voordelig

U betaalt alleen voor de tijd dat we bezig zijn!

Lidmaatschap

Wij hebben géén verplicht abonnement. Maar als u vaker een afspraak maakt dan is ons Lidmaatschap interessant: hiermee krijgt u goedkopere hulp, gratis computerhulp via WhatsApp of telefoon, en veel handige, leuke of veilige extra's zoals een premium virusscanner. Het is al voordelig vanaf 2 afspraken per jaar.

Enthousiaste klanten

Eén van de leukste aspecten van ons werk is als we zien dat een klant helemaal tevreden is als we weggaan. We krijgen dan ook vaak ‘fanmail’ van enthousiaste klanten. Leest u mee?

Tijmen Konst heeft mij goed geholpen. Als de Nobelprijs voor informatica zou bestaand, zou ik hem voordragen.

Petra de Wit, Arnhem

Punctuele, aardige en deskundige student die goed voorbereid snel de ‘diagnose’ wist te stellen en met de juiste ‘therapie’ kwam.

Marcel, Delft

Op de afgesproken tijd stapte de computerstudent Noah binnen. Hij begint direct, na mijn wensen te hebben aangehoord… En laat zien wat hij doet, legt uit wat er gebeurt. En doet alles zeer overtuigend en trefzeker.

Ik was wel wat gewend wat heel jonge mensen betreft. Maar zo overtuigend niet!

Een klant in Schiedam

Boek vandaag nog uw Computerhulp aan Huis

Uw apparaten weer in orde. Duidelijke uitleg van onze student. Voordelige tarieven.

Maak direct online een afspraak of bel: 085 888 22 55.

Tot snel!

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!