Corona: we kunnen u veilig helpen, aan huis en online.
100% virusvrij-garantie via Hulp op Afstand. Heel eenvoudig, 100% veilig. Probeer het ook:
Afspraak maken
Het Corona-virus heeft Nederland in zijn greep. Wij bieden Computerhulp aan Huis. Misschien vraagt u zich af: is het nog veilig, zo’n student aan huis? Op deze pagina vertellen we u hoe we omgaan met uw veiligheid, en die van onze student. We doen dat volgens de officiële adviezen van de overheid.

Online computerhulp: virusvrij en eenvoudig.

Heeft u al eens nagedacht over hulp op afstand? Hiermee helpt onze student via de telefoon en met een veilig programma. Dus veilig voor uw gezondheid, én uw computer! Het verbinden gaat heel makkelijk en onze student helpt u erbij via de telefoon.

Zo gaan wij om met Corona:

Afspraken aan huis blijven mogelijk

Zo lang dat veilig is, blijven we hulp aan huis bieden. Dat is veilig, als u zelf geen ziektesymptomen hebt, en ook onze student daar geen last van heeft.

Soms kunnen we u net zo goed helpen via Hulp op Afstand. Als u dat liever heeft, kunt u via de website een online afspraak maken. Vergeet niet uw ‘aan huis’ afspraak dan af te zeggen, anders komt onze student voor niets langs.

Uw veiligheid

Studenten die symptomen hebben mogen niet werken. U krijgt dus nooit een student aan huis die last heeft van symptomen van Corona. We vragen klanten om, zowel bij hun aanvraag als vlak voor de afspraak, symptomen van Corona aan ons te melden. Wij zullen de afspraak dan annuleren. We maken bijvoorbeeld een nieuwe afspraak voor later, of we helpen u via Hulp op Afstand. Zo voorkomen we dat onze student ziek raakt, en mogelijk hierdoor ook anderen kan besmetten. Verder nemen onze studenten extra maatregelen, onder andere qua hygiene. 

Bent u ziek geworden?

Ook als u na de afspraak merkt dat u ziek bent geworden, meld dat dan zo snel mogelijk aan ons. Met de kennis van nu lijkt het erop dat iemand het virus pas kan verspreiden nadat er ook symptomen optreden. Door het meteen te melden, voorkomen wij dat onze student iemand kan besmetten. Zo garanderen we uw veiligheid, en die van al onze andere klanten!

In het kort: Heeft u symptomen van Corona? Dan annuleren we onze afspraak. We kunnen u wel online helpen. Zieke studenten werken niet.

Corona raakt vooral kwetsbare mensen. Dat zijn volgens de overheid onder andere zieken en ouderen (tachtigplussers). Als u binnen deze groep hoort, is het dus verstandig extra voorzichtig te zijn. Op deze pagina leest u welke maatregelen wij genomen hebben. Als uw hulpvraag niet urgent is, is het mogelijk verstandiger de afspraak later in te plannen, of om een online afspraak te maken.