gift

Cadeaukaart kopen

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, vriendin of familielid? Doe een eigen computerstudent aan huis cadeau! U kunt zelf bepalen hoeveel uur hulp u geeft. Ook kunt u meedenken waar de cadeaubon voor gebruikt gaat worden: computerles, een opfrisbeurt of de printer aansluiten?

De cadeaukaart is direct na aankoop beschikbaar, en kan worden geprint om te overhandigen. U kunt zelf het bedrag kiezen, van € 5 tot € 250. De cadeaukaart is standaard 3 jaar geldig: geen zorgen dat deze snel verloopt dus!

Boek direct online en bepaal zelf het bedrag.

Wat kan de computerstudent doen?

De computerstudent kan de ontvanger van de cadeaubon helpen met alle computergerelateerde vragen of problemen. Veel mensen kiezen er voor om de ontvanger computerles te geven: Onze studenten geven graag computerles en tabletles: gewoon bij thuis, op de eigen computer of tablet. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het maken van een fotoalbum, uitleg over Facebook, het opstellen van een e-mail of hulp bij bankzaken. Zo is een cadeau niet alleen leuk, maar ook nog eens heel erg handig.

Daarnaast is een afspraak met één van onze computerstudenten ideaal als er computerproblemen zijn. De printer werkt niet; de computer is steeds zo traag; het instellen van beveiliging. U helpt misschien graag, maar bent niet altijd direct beschikbaar. Dat terwijl onze studenten altijd klaar staan!

Hoe werkt het?

Een cadeaubon geeft de ontvanger recht op computerhulp. U kiest zelf hoe lang. Voor computerles raden we één of enkele lessen van anderhalf á twee uur aan. Zo hebben we de tijd alles rustig uit te leggen. Het leukst is een serie van lessen zodat we rustig op kunnen bouwen en regelmatig kunnen herhalen.

Afspraken voor computerhulp duren meestal 1,5 uur. Als we tijd over hebben geven we graag wat meer uitleg. En anders is het restant natuurlijk goed voor een volgende afspraak!

Bestel nu

Boek direct online en bepaal zelf het bedrag.

Veelgestelde vragen

Voor wie is zo'n cadeaubon geschikt?
Voor iedereen die u graag computerhulp of les cadeau geeft. Het is een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld uw vader of moeder die het misschien eng vinden om online te gaan, of die graag iets extra’s wil leren. Of de buurvrouw die altijd problemen heeft met haar printer.

Hoe snel krijg ik de cadeaubon?
Meteen na betaling krijgt u de cadeaubon per e-mail binnen. U kunt deze dan bijvoorbeeld printen en als cadeau geven. Ook geschikt als last-minute cadeau dus!

Kunt u de cadeaubon ook opsturen?
Tegen een kleine vergoeding sturen we u of de ontvanger een in kleur geprinte cadeaubon toe. U kunt dit aangeven bij het kopen.

Hoe maakt de ontvanger een afspraak?
De ontvanger kan ons bellen, mailen of via de site een afspraak maken. Daarnaast vragen we u om de contactgegevens van de ontvanger. Hij of zij kan daardoor in één telefoontje of mailtje een afspraak maken.

Hoe lang is een cadeaubon geldig?
De cadeaubon is drie jaar geldig na de datum van uitgifte. Hij hoeft niet in één keer opgemaakt te worden. Het bedrag wordt dan steeds van het saldo afgeschreven, tot de cadeaubon leeg is.

Kan ik ruilen of retourneren?
Na aanschaf is de cadeaubon niet meer om te ruilen of te retourneren.

Wat zijn de kosten?
De cadeaubon is te koop vanaf één uur. Per afspraak komt hier €8,50 aan voorfietskosten bij.

Betrouwbaar

Een gecertificeerde student aan huis: vakkundig, snel en ervaren.

Voordelig

Studenten zijn snel & voordelig: € 9,00/kwartier!

Bent u Lid? Dan betaalt u slecht €8,00 per kwartier!

Computer APK?

Uw computer weer snel, schoon en virusvrij. Veilig online!

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!