Nieuw: de Uw Computerstudent Maaltijdservice!

30 maart 2019 | Uw Computerstudent Blog

Nieuw: de Uw Computerstudent Maaltijdservice!

door | 30 maart 2019 | Uw Computerstudent Blog

 

De afgelopen tijd hebben we niet stil gezeten op het hoofdkantoor van Uw Computerstudent. We waren al de beste in Computerhulp aan Huis, maar met veel trots presenteren we nu onze nieuwste uitbreiding van Uw Computerstudent: de maaltijdservice. De ideale combinatie van computerhulp én een lekkere maaltijd!

uw computerstudent maaltijdservice

Zo werkt het

Vanaf aanstaande maandag kunt u bij het boeken van een afspraak aangeven of de student wat te eten voor u mee kan nemen. U kunt kiezen uit diverse restaurants bij u in de buurt en de student fietst er graag voor u langs. Afrekenen kan zoals u van ons gewend bent, aan het einde van de afspraak met het werkbriefje. De kosten van de maaltijd staan op de factuur en u betaalt geen extra voorfietskosten!

Zo bent u goedkoper uit dan bij een reguliere maaltijdservice, en terwijl u geniet van een lekkere maaltijd, worden uw computerproblemen opgelost door één van onze slimme studenten.

“Logische volgende stap”

In een interview zegt de oprichter en directeur van Uw Computerstudent, Louren van Garderen, het volgende:

“Bij Uw Computerstudent zijn we altijd bezig computerhulp leuker en makkelijker te maken. Tijdens een Pizzasessie kwamen we op het idee van de Maaltijdservice, en iedereen was meteen enthousiast. We waren al de beste in Computerhulp aan Huis, maar nu is het tijd om over de grenzen van onze markt heen te kijken. Maaltijdbezorging is een snelgroeiende markt, waarin wij onszelf met een uniek product positioneren. Eigenlijk is het een hele logische keuze!”

Heeft u binnenkort een afspraak staan met één van onze Computerstudenten? Houdt dan uw opdrachtstatuspagina in de gaten. Vanaf maandag kunt u daar uw bestelling voor de maaltijdservice plaatsen!

 

Tot slot.

Heeft u nog vragen over de Uw Computerstudent Maaltijdservice? Onze studenten staan voor u klaar en denken graag met u mee! Boek een slimme student. We helpen u graag! Ook met uw e-mail of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

Computer APK

Uw computer, tablet of laptop gekeurd op tientallen aspecten. Zo werkt u weer veilig en snel. We controleren uw backup en beschermen uw computer tegen ransomware en virussen.

Slimme computerhulp

Heeft u een vraag of probleem? Onze studenten zijn er voor u!

Wij bieden online computerhulp, en computerhulp aan huis. Onze studenten weten voor elk probleem een goede oplossing!

Onze tarieven zijn eerlijk en voordelig: voor € 8,00 per kwartier (of € 9,00 voor niet-leden) heeft u een student aan huis. Of kies voor telefonische hulp: al voor € 0,75 per minuut! Leden profiteren altijd van extra voordeel.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Welke internetsnelheid moet ik kiezen?

Is uw wifi weer traag, en heeft u alles al geprobeerd? Misschien moet u dan een ander internetabonnement overwegen. Het kiezen van de juiste internetsnelheid kan helaas een hele zoektocht zijn.

Hoe beheer ik veilig mijn wachtwoorden?

Hoe goed is uw wachtwoord? Regelmatig blijkt uit onderzoeken dat men nog steeds onveilige wachtwoorden gebruikt. Hackers verkrijgen zo eenvoudig toegang tot uw e-mail, social media en andere vertrouwelijke data. Dat wilt u toch niet?

Wij helpen u graag bij het kiezen van een goed wachtwoord.

Wat zocht u in 2017 op Google?

Google heeft bekend gemaakt wat ons in 2017 in Nederland het meeste bezig hield. Ze hebben een verzameling gemaakt van de meest voorkomende zoektermen. Het meest gezochte zoekwoord van 2017 is helaas geen leuke…

Bent u gebeld door een buitenlands nummer dat u niet kent? Bel dan niet terug!

Bent u gebeld door een buitenlands nummer dat u niet kent? Bel dan niet terug! Momenteel worden er veel mensen gebeld door een onbekend nummer uit het buitenland. Vaak gaat de telefoon maar één keer over of er wordt gelijk opgehangen als u opneemt. Wat is dit en hoe voorkomt u deze nieuwe manier van oplichting?

Wat is Black Friday en hoe profiteert u hiervan?

Het is overkomen waaien uit Amerika en wordt in Nederland ook steeds groter: Black Friday. Wat is het en hoe kunt u hiervan profiteren? En: wij van Uw Computerstudent hebben ook een hele leuke aanbieding voor u!

Banken doelwit van hackers

Een grootschalige DDoS-aanval op Nederlandse en buitenlandse banken heeft vandaag een groot deel van het betalingsverkeer platgelegd. Er zou geen relatie zijn met de saldostoring van woensdag.