Nieuw: de Uw Computerstudent Maaltijdservice!

door | 30 maart 2019 | Uw Computerstudent Blog

 

De afgelopen tijd hebben we niet stil gezeten op het hoofdkantoor van Uw Computerstudent. We waren al de beste in Computerhulp aan Huis, maar met veel trots presenteren we nu onze nieuwste uitbreiding van Uw Computerstudent: de maaltijdservice. De ideale combinatie van computerhulp én een lekkere maaltijd!

uw computerstudent maaltijdservice

Zo werkt het

Vanaf aanstaande maandag kunt u bij het boeken van een afspraak aangeven of de student wat te eten voor u mee kan nemen. U kunt kiezen uit diverse restaurants bij u in de buurt en de student fietst er graag voor u langs. Afrekenen kan zoals u van ons gewend bent, aan het einde van de afspraak met het werkbriefje. De kosten van de maaltijd staan op de factuur en u betaalt geen extra voorfietskosten!

Zo bent u goedkoper uit dan bij een reguliere maaltijdservice, en terwijl u geniet van een lekkere maaltijd, worden uw computerproblemen opgelost door één van onze slimme studenten.

“Logische volgende stap”

In een interview zegt de oprichter en directeur van Uw Computerstudent, Louren van Garderen, het volgende:

“Bij Uw Computerstudent zijn we altijd bezig computerhulp leuker en makkelijker te maken. Tijdens een Pizzasessie kwamen we op het idee van de Maaltijdservice, en iedereen was meteen enthousiast. We waren al de beste in Computerhulp aan Huis, maar nu is het tijd om over de grenzen van onze markt heen te kijken. Maaltijdbezorging is een snelgroeiende markt, waarin wij onszelf met een uniek product positioneren. Eigenlijk is het een hele logische keuze!”

Heeft u binnenkort een afspraak staan met één van onze Computerstudenten? Houdt dan uw opdrachtstatuspagina in de gaten. Vanaf maandag kunt u daar uw bestelling voor de maaltijdservice plaatsen!

 

Tot slot.

Heeft u nog vragen over de Uw Computerstudent Maaltijdservice? Onze studenten staan voor u klaar en denken graag met u mee! Boek een slimme student. We helpen u graag! Ook met uw e-mail of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

Computer APK

Uw computer, tablet of laptop gekeurd op tientallen aspecten. Zo werkt u weer veilig en snel. We controleren uw backup en beschermen uw computer tegen ransomware en virussen.

Meer leuke blogs

Leuk artikel? Deel het!

Deel het met uw vrienden op Facebook of Twitter! Wij doen ontzettend ons best om leuke blogs te schrijven. We vinden het daarom leuk om te zien als u onze blogs op Facebook deelt. Zo bereiken we nog meer lezers, die iets van onze blog kunnen leren. Bedankt!