Adobe heeft een update uitgebracht voor haar Flash Player. Met de Adobe Flash Player kunnen onder andere filmpjes en geluidsfragmenten op websites worden weergegeven.

De uitgebrachte update is bedoeld om enkele ernstige beveiligingslekken op te lossen. Zo kunnen kwaadwillenden bijvoorbeeld uw persoonlijke gegevens stelen (denk aan wachtwoorden, creditcardgegevens, internetbankieren), uw computer infecteren met een virus, of uw computer zelfs gebruiken binnen een botnet. Dit kan simpelweg gebeuren door het bezoeken van een geïnfecteerde website.

Voor alle gebruikers van Windows, Mac OS en Linux is het van groot belang direct te upgraden! U kunt de niewste versie van Adobe Flash Player installeren via de site van Adobe.

Los van dit probleem is het altijd verstandig te zorgen dat al uw software up-to-date is. Dat voorkomt ernstige (beveiligings)problemen. Twijfelt u of uw computer nog up-to-date is? Wij checken dit graag even voor u!

Meer interessante artikelen voor u!

Leuk artikel? Deel het!

Deel het met uw vrienden op Facebook of Twitter! Wij doen ontzettend ons best om leuke blogs te schrijven. We vinden het daarom leuk om te zien als u onze blogs op Facebook deelt. Zo bereiken we nog meer lezers, die iets van onze blog kunnen leren. Bedankt!