Ernstige kwetsbaarheid in Adobe Flash Player

5 mei 2012 | Uw Computerstudent Blog

Adobe heeft een update uitgebracht voor haar Flash Player. Met de Adobe Flash Player kunnen onder andere filmpjes en geluidsfragmenten op websites worden weergegeven.

De uitgebrachte update is bedoeld om enkele ernstige beveiligingslekken op te lossen. Zo kunnen kwaadwillenden bijvoorbeeld uw persoonlijke gegevens stelen (denk aan wachtwoorden, creditcardgegevens, internetbankieren), uw computer infecteren met een virus, of uw computer zelfs gebruiken binnen een botnet. Dit kan simpelweg gebeuren door het bezoeken van een geïnfecteerde website.

Voor alle gebruikers van Windows, Mac OS en Linux is het van groot belang direct te upgraden! U kunt de niewste versie van Adobe Flash Player installeren via de site van Adobe.

Los van dit probleem is het altijd verstandig te zorgen dat al uw software up-to-date is. Dat voorkomt ernstige (beveiligings)problemen. Twijfelt u of uw computer nog up-to-date is? Wij checken dit graag even voor u!

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u nog vragen, zoekt u computerhulp aan huis of computerhulp online? Vul onderstaand formulier in!

Ik heb hulp nodig!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Herkennen van nep mail: hoe doet u dat?

Phishing mails worden steeds professioneler, soms is er bijna geen onderscheid te zien tussen een echte mail en een phishing mail. Daarom is het belangrijk dat u goed weet waar u op kunt letten bij het lezen van uw e-mail.

Is Linux iets voor mij?

U heeft er misschien wel eens van gehoord: Linux. Maar… wat is dat “Linux” nou precies, en wat kunt u ermee? Dat leggen we u graag uit! Ooit begonnen computers met besturingssystemen die op floppies pasten. Dat waren de zogenaamde Disk Operating Systems...

Wat zijn de leukste apps voor fietsen en wandelen?

Toffe apps voor als u van fietsen en wandelen houdt! Bent u ook zo benieuwd welke apps onze student dit keer verzameld heeft?

Markten bezoeken op vakantie

Markten bezoeken op vakantie Het bezoeken van een markt is een geliefde activiteit op vakantie. U ontmoet de lokale bevolking, kunt de authentieke smaken van de regio proeven en het is gewoon heel gezellig. Kortom, markten bezoeken op vakantie is een geweldige manier...

Meekijken met uw webcam, kan dat?

Wilt u voorkomen dat hackers meekijken op uw webcam?  Uw webcam is kwetsbaar om gehackt te worden. Het is gelukkig gemakkelijk tegen te gaan. Hoe? Onze student geeft u graag wat tips!

Max, computerstudent in Zoetermeer

Ik neem altijd alle tijd die nodig is om een probleem te verhelpen, daarnaast leg ik graag uit wat ik precies doe. Op deze manier heeft u als klant een goed werkend apparaat en ook meteen wat geleerd.

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!