3 handige apps voor alle hulp sinterklazen

16 november 2019 | Uw Computerstudent Blog, Telefoon of tablet

3 handige apps voor alle hulp sinterklazen

by | 16 november 2019 | Uw Computerstudent Blog, Telefoon of tablet

rijmen

Rijmen voor Sinterklaas

Vindt u het schrijven van een Sinterklaas elk jaar weer een uitdaging? Met deze app heeft u geen vertraging. De redding is nabij: met deze app is het schrijven van een sinterklaasgedicht zo voorbij. Er is zelfs een rijmwoord voor iPad, de app is voor elk budget. Gratis voor Apple en Android.

 

Bellen met Sinterklaas

Deze app is ontzettend populair rond 5 december. Uw kind of kleinkind kan met de app zelf met Sinterklaas bellen. Hij/zij kan het verlanglijstje inspreken op de voicemail van Sinterklaas, maar het allerleukste aan de app is dat Sinterklaas zelf opbelt. U voert eerst informatie in, zoals de leeftijd, geslacht, hobby’s en wanneer Sinterklaas het beste kan bellen. Daarna belt Sinterklaas op het gewenste moment en heeft een gesprek met uw kind of kleinkind. Gratis voor Apple en Android.

sinterklaas
lootje

Lootjes trekken

Wilt u gemakkelijk lootjes trekken? Deze app zegt het volgende: Geef ons alle lootjes, we doen ze in een hoed. We schudden ze zorgvuldig, komt zeker weten goed. Wat wilt u nog meer? Gratis voor Apple en Android.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u nog vragen, zoekt u computerhulp aan huis of computerhulp online? Vul onderstaand formulier in!

Ik heb hulp nodig!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Ransomware: Voorkomen is beter dan genezen.

Ransomware. Het blijft eng en we merken dat u er nog veel vragen over heeft. Deze beantwoorden we natuurlijk graag! Ransomware wordt ook wel gijzelsoftware genoemd. Het is een virus dat uw bestanden ‘gijzelt’. Omdat u niet ziet dat het gebeurd, merkt u het pas als het te laat is…

Een slim huis voor dummies: super handige tips om te beginnen met een slim huis

Er komen steeds meer producten op de markt om uw huis ‘slim’ te maken. Er zijn slimme thermostaten, verlichting, rookmelders en huisbellen. Wat zijn handige producten om mee te beginnen en waar moet u allemaal aan denken? Onze student legt graag een aantal producten aan u uit!

Pro-tips: super handige sneltoetsen voor in Chrome en Firefox

Werkt u veel met de computer, dan bent u vast wel bekend met sommige sneltoetsen zoals ctrl+c en ctrl+v. Onze student deelt vandaag graag de beste sneltoetsen voor Chrome en Firefox. Wellicht kent u één of meerdere van deze sneltoetsen al, maar voor het gemak hebben we ze toch even op een rijtje gezet voor u!

Bent u een echte dierenvriend? Wij hebben een toffe website voor u!

Dankzij de inzet van computers kunnen we tegenwoordig zoveel nieuwe dingen. Maar nog niet alles kan helemaal geautomatiseerd worden, en dat is maar goed ook. Op de Hoge Veluwe weten ze daar alles van en ze vragen uw hulp…

Overstappen van internetprovider

Overstappen van internetprovider Heeft u besloten om over te stappen van internetprovider? Of durft u hier niet aan te beginnen omdat u denkt dat dit te veel gedoe oplevert? In dat geval is deze blog speciaal voor u. Zo komt u er achter dat dit allemaal best wel mee...

Zo werken QR-codes

U heeft ze vast wel eens gezien. QR-codes vullen meer en meer ons straatbeeld, u vindt ze in tijdschriften en kranten en ook op internet zijn ze alom aanwezig. Wat zijn het, wat kunt u ermee en hoe gaat u ermee om? Uw Computerstudent legt uit. QR-codes zijn een...

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!