We vinden het belangrijk om duidelijke afspraken te maken. We hebben daarom enkele ‘voorwaarden’ die op al onze afspraken van toepassing zijn voor u op een rijtje gezet in onze ‘algemene voorwaarden’. Voorbeelden van zaken die we behandelen zijn garantie en privacy.

Op al onze handelingen, zowel met consumenten als met bedrijven, zijn de algemene voorwaarden van toepassing. We spreken daarin enkele zaken met u af. Bijvoorbeeld over de kwaliteit die u van ons mag verwachten en hoe u onze student kunt betalen. We hebben ons best gedaan de voorwaarden zo te schrijven dat ze goed te begrijpen zijn. Geen onnodig ingewikkelde juridische teksten bij ons. Mocht u het toch niet begrijpen dan leggen we dit graag aan u uit.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden van Uw Computerstudent.

Heeft u onze voorwaarden liever op papier? We sturen ze graag toe, per e-mail of post. Neem contact op om dat te regelen. U kunt ook het formulier rechts gebruiken.

N

Eerlijk & duidelijk

N

Klantvriendelijk

Maak kennis met onze studenten.

Slim en vakkundig. Waar mogen we u bij helpen? 

Joris, computerstudent in Utrecht

Ik vind het altijd heel leuk om te zien dat klanten zo blij kunnen worden van de opgeloste problemen. Hoe klein het probleem ook is, het kan voor de klant heel vervelend zijn als zij er niet uit komen. Ook help ik u graag met uw website.

Ricardo, computerstudent in Almere

Dit werk is vooral zo leuk door de blijdschap en vrolijkheid bij de klanten wanneer je hun probleem hebt opgelost, dan kan jij als student met een glimlach en tevreden naar huis.

Koen, computerstudent in Roelofarendsveen

Duidelijke en heldere uitleg staat bij mij centraal. Ik vertrek niet totdat het probleem opgelost is en de klant tevreden is.

Noah, computerstudent in Rotterdam

Van kinds af aan al bezig met computers en daar nu mijn werk van gemaakt. Computerstudent in Rotterdam en Den Haag. Ook actief op de helpdesk: klantentevredenheid blijft het belangrijkst!

Boek vandaag uw student!

U kunt snel online een aanvraag doen. Uw eigen computerstudent neemt daarna contact met u op. Snel en eenvoudig.