We vinden het belangrijk om duidelijke afspraken te maken. We hebben daarom enkele ‘voorwaarden’ die op al onze afspraken van toepassing zijn voor u op een rijtje gezet in onze ‘algemene voorwaarden’. Voorbeelden van zaken die we behandelen zijn garantie en privacy.

Op al onze handelingen, zowel met consumenten als met bedrijven, zijn de algemene voorwaarden van toepassing. We spreken daarin enkele zaken met u af. Bijvoorbeeld over de kwaliteit die u van ons mag verwachten en hoe u onze student kunt betalen. We hebben ons best gedaan de voorwaarden zo te schrijven dat ze goed te begrijpen zijn. Geen onnodig ingewikkelde juridische teksten bij ons. Mocht u het toch niet begrijpen dan leggen we dit graag aan u uit.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden van Uw Computerstudent.

Heeft u onze voorwaarden liever op papier? We sturen ze graag toe, per e-mail of post. Neem contact op om dat te regelen. U kunt ook het formulier rechts gebruiken.

N

Eerlijk & duidelijk

N

Klantvriendelijk

Maak kennis met onze studenten.

Slim en vakkundig. Waar mogen we u bij helpen? 

Koen, computerstudent in Roelofarendsveen

Duidelijke en heldere uitleg staat bij mij centraal. Ik vertrek niet totdat het probleem opgelost is en de klant tevreden is.

Jan Mooiweer, computerstudent in Etten-Leur

Als computerstudent help ik graag klanten met het inrichten van de computer en het geven van uitleg in Breda en Roosendaal. Ik ben pas blij als ik een tevreden klant de deur met een glimlach dicht zie doen na mijn vertrek.

Maarten, computerstudent in Ouderkerk aan den IJssel

Graag help ik u door problemen op te lossen, advies te geven of uitleg te geven.

Ricardo, computerstudent in Almere

Dit werk is vooral zo leuk door de blijdschap en vrolijkheid bij de klanten wanneer je hun probleem hebt opgelost, dan kan jij als student met een glimlach en tevreden naar huis.

Boek vandaag uw student!

U kunt snel online een aanvraag doen. Uw eigen computerstudent neemt daarna contact met u op. Snel en eenvoudig.