Computerhulp aan Huis

Maak ook een afspraak met een Computerstudent voor slimme Computerhulp aan Huis.
Een ervaren student aan huis, voor al uw computervragen en -problemen.

Voordelige Computerstudent aan Huis

Wij geloven dat goede computerhulp niet duur hoeft te zijn.
Onze studenten zijn enthousiast en helpen u graag.

024 circular clock

€ 8,00

 

Per kwartier
Minimaal een halfuur per afspraak
 

018 transport

€ 8,50

Voorfietskosten
per afspraak
N

Snel & Vakkundig

Een ervaren student aan huis.

N

Voordelig

Studenten zijn communicatief, intelligent en voordelig.

N

Voor al uw vragen

Wij kennen al uw apparaten: PC, Laptop, Tablet en telefoon.

U hoeft bij ons dus géén verplicht abonnement af te sluiten: u betaalt alleen per kwartier, plus de voorfietskosten.
Wel zo eerlijk, toch?

Afspraak maken

Maak nu een afspraak: na het invullen neemt onze student binnen 24 uur contact met u op. Hij of zij lost dan uw problemen op en beantwoordt al uw vragen. We hebben eerlijke tarieven en ervaren studenten.

Tijmen heeft mij goed geholpen. Als de Nobelprijs voor informatica zou bestaan, zou ik hem voordragen.

Petra de Wit

3095 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Onafhankelijke reviews over onze Computerhulp aan Huis

Slimme student, bij u aan huis

Wij bieden vakkundige hulp bij u aan huis. Onze computerstudenten groeien op met de computer en weten het antwoord op al uw vragen! En weten ze het eens niet? Dan gaan ze voor u op zoek.

Slimme Computerhulp

Onze studenten wonen overal in Nederland en komen graag bij u aan huis om u te helpen. De student neemt de tijd en legt rustig uit, zodat u al uw vragen kunt stellen. Wel zo prettig, toch?

Heel erg goed

Hulpzaam, veel geduld, beleefd . Communiceerd heel goed
- Diemen

Het is voor elkaar en verder zwijgen we maar

Doe ik niet, zand erover.
- Leiden

Carel was vriendelijk, nauwkeurig en kon de dingen goed uitleggen.

Een heel positieve ervaring. Carel was aardig en beleefd, deed het werk goed en legde e.e.a. onderwijl ook goed aan mij uit. Zodoende kreeg ik ook wat nieuwe info over mijn laptop. Goed gedaan!
- Amstelveen

erg goed en duidelijk

Mijn onwetendheid op het gebied van ICT en behoefte wordt op deze manier professioneel ingevuld.
- Waalre

Uitstekend.

Weet voor mij op ‘n rustige manier uit te leggen war er aan de hand is. Hij heeft tot nu toe alles opgelost. Hij is prima bereikbaar en een afspraak is snel gemaakt. Op de afgesproken tijd aanwezig. Sebastiaan zou ik aan iedereen van ❤️e aanbevelen!
- Hilversum

Boek vandaag uw student!

U kunt snel online een aanvraag doen. Uw eigen computerstudent neemt daarna contact met u op. Snel en eenvoudig.

Ideaal voor al uw vragen bij:

Computer

 • Opschonen en versnellen
 • Computerbeveiliging
 • Office Installeren
 • Internetproblemen oplossen
 • Windows en Apple
 • Mail instellen
 • Virussen verwijderen
 • Computerles en tips

Telefoon en tablet

 • Instellen van e-mail en internet
 • Hulp en uitleg bij gebruik
 • Downloaden van apps
 • Hulp bij Facebook, Whatsapp en andere apps
 • Opschonen en versnellen
 • Tabletles en tips

Al uw apparaten

 • Hulp bij bijvoorbeeld printers, televisies, smartwatches
 • Instellen van netwerken en NAS
 • We helpen ook met alle ‘slimme’ apparaten, dus ook met slimme verlichting en andere huisautomatisering

Ook voor computerles aan huis bent u bij ons aan het goede adres. Privéles of samen met een vriend of kennis, geheel in uw eigen tempo.

Veelgestelde vragen

 

Kan ik de afspraak nog annuleren?
Ja, geen enkel probleem! Tot 24 uur voor de afspraak kunt u kosteloos annuleren. Handig als u het ondertussen tóch zelf opgelost heeft.
Hoe werkt het?
We hebben het voor u zo eenvoudig mogelijk gemaakt:

U kunt een aanvraag doen via het formulier hierboven. Onze student plant vervolgens samen met u een afspraak in. Als u dat graag per mail of telefoon doet, dan kunt u dat gewoon aangeven. We houden daar graag rekening mee.

Onze student komt bij u aan huis en helpt bij al uw vragen en problemen. U mag er natuurlijk bij blijven en kunt zo meteen wat leren. Wel zo leuk!

Na de afspraak kunt u achteraf afrekenen. Bijvoorbeeld via een bankoverschrijving of via iDEAL. Net wat u prettig vindt. Nieuwe afspraak maken? U kunt ons altijd mailen of bellen, en we helpen u met uw ‘eigen’ student. Ideaal, toch?

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

Wij vinden het belangrijk om eerlijke tarieven te hanteren. Daarom betaalt u bij ons alleen voor de student. We hebben dus geen verplicht abonnement. U betaalt ons per kwartier plus de voorfietskosten per afspraak. Voor meer informatie, zie onze tarieven.

U kunt eenvoudig betalen aan het einde van de afspraak. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken kunt u ons betalen via een eenmalige machtiging (dus ook zonder internetbankieren), iDEAL en creditcard. Zo is er altijd wel een manier van betalen die voor u prettig is.

Kan ik de student vertrouwen?
Een logische vraag: u laat niet zomaar iemand in uw huis of aan uw computer. Juist daarom kunt u bij ons terecht.

Wij zijn gecertificeerd door ICTWaarborg. Dat betekent dat we eerlijk handelen, onze afspraken nakomen en veel kennis hebben. Wij hebben onze computerstudenten zorgvuldig geselecteerd op onder andere kennis en betrouwbaarheid. Daarnaast is onze student verplicht alles wat hij tijdens de afspraak ziet geheim te houden.

Van tevoren weet u de naam van de student die bij u aan huis komt. Zo kunt u, desgewenst, de identiteit van onze student controleren. Dan weet u zeker dat het goed zit.

Ook kunt u onafhankelijke reviews van klanten lezen: laat de mening van onze enthousiaste klanten u overtuigen.

Nu een afspraak maken?

Onze student staat voor u klaar! U kunt snel en gemakkelijk een online aanvraag doen. Onze student belt u binnen 24 uur op om een afspraak met u te maken.

KiyOh
150 ictwaarborg

Maak kennis met onze studenten.

Slim en vakkundig. Waar mogen we u bij helpen?

whichfaceisreal

Kunt u een echt gezicht van een nep gezicht onderscheiden?

Kunt u een echt gezicht van een nep gezicht onderscheiden?

Denkt u dat u altijd een echt gezicht van een nep gezicht kunt onderscheiden? Dan hebben wij een uitdaging voor u. Computers worden steeds beter in het samenstellen van menselijke gezichten door middel van kunstmatige intelligentie. Het verschil tussen een echt gezicht en een nep gezicht wordt steeds moeilijker te zien hierdoor. whichfaceisreal

Op de website which face is real kunt u kijken of u het verschil ziet. U krijgt elke keer twee gezichten te zien. Eén gezicht is een echte foto en het andere gezicht niet. Die is tot stand gekomen door kunstmatige intelligentie.

Succes!

Computer APK

Uw computer, tablet of laptop gekeurd op tientallen aspecten. Zo werkt u weer veilig en snel. We controleren uw backup en beschermen uw computer tegen ransomware en virussen.

IMG 20160810 131500 576x1024 1

Ricardo, computerstudent in Almere

Dit werk is vooral zo leuk door de blijdschap en vrolijkheid bij de klanten wanneer je hun probleem hebt opgelost, dan kan jij als student met een glimlach en tevreden naar huis.

Code rood: veel afspraken vanmiddag vervallen

Code rood: veel afspraken vanmiddag vervallen

Beste klant,

Het zal u niet ontgaan zijn dat het stormt. In veel provincies is door het KNMI code rood afgegeven. De Politie raadt in verschillende regio’s aan binnen te blijven.waarschuwing land 0 new

De veiligheid van onze studenten is voor ons zeer belangrijk. Bovendien komen we vaak per fiets, en zijn we daardoor extra kwetsbaar. Om deze reden komen veel afspraken vanmiddag 18 januari te vervallen. Als dat ook voor uw afspraak het geval is, dan hoort u nog voor de geplande afspraak van onze student. Hij of zij maakt meteen een nieuwe afspraak met u.

We danken u voor uw begrip. Nadere info volgt.

Computer APK

Uw computer, tablet of laptop gekeurd op tientallen aspecten. Zo werkt u weer veilig en snel. We controleren uw backup en beschermen uw computer tegen ransomware en virussen.

Ervaren Computerstudent aan huis

Uw Computerstudent biedt Computerhulp en Computerles aan Huis. Onze student komt bij u aan huis. Zie ook onze eerlijke tarieven of maak direct een afspraak.

Afspraak maken

iphone valt uit

iPhone valt uit met volle batterij?

iPhone valt uit met volle batterij?

Valt uw iPhone de laatste tijd uit, zelfs al heeft u nog 30% batterij? Die van ons ook! Onze student ging op onderzoek uit om te kijken waar dit probleem vandaan komt..

Zo komt het.

In uw iPhone zit een Lihium-Ion accu. Bij koud weer raakt deze accu (veel) sneller leeg. Uw telefoon geeft dan aan dat hij nog 30% batterij heeft, maar dat klopt niet. Uw iPhone houdt namelijk geen rekening met het koude weer.

Dit doet u eraan.

Hoe kunt u voorkomen dat uw telefoon uitvalt? Probeer hem niet teveel uit uw jaszak te halen. U kunt er ook nog voor kiezen om een powerbank aan te schaffen. Dit is een losse batterij voor uw telefoon, waarmee u onderweg kunt opladen. Onze studenten maken hier veel gebruik van, en vertellen u er graag meer over.

Slimme Computerhulp aan huis

Wat kunt u doen als uw iPhone plotseling uitvalt deze maand? Het komt door het koude weer en betekent niet dat uw batterij kapot is. Snel naar huis en uw telefoon aan de oplader leggen zou voldoende moeten zijn. Mocht dit het niet oplossen of wilt u toch graag advies dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze studenten voor het maken van een afspraak.

 

Boek vandaag uw student!

U kunt snel online een aanvraag doen. Uw eigen computerstudent neemt daarna contact met u op. Snel en eenvoudig.

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!


Uw Computerstudent